Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Nice to meet you… Βόρεια Θράκη, Βόρεια Κύπρο, Βόρειο Αιγαίο


Ποιος τον πιάνει τον ειρηνοποιό. Μετά από το ξεπούλημα της Μακεδονίας, με την συνταγή της επιτυχίας στο τσεπάκι του, σπεύδει ασμένως να ξεπουλήσει Θράκη, Κύπρο και Αιγαίο.

Ας τον εξευτελίζει ο σουλτάνος με την επικήρυξη των οκτώ στρατιωτικών. Δεν πτοείται.

Πως θα μπορούσε άλλωστε την στιγμή που τα κοράκια - αποικιοκράτες τον έχουν αφιονίσει σε τέτοιο βαθμό που όντως πιστεύει ότι θα γραφτεί στην ιστορία ως ο ηγέτης που τόλμησε εκεί που άλλοι κιότεψαν.

Ξέχασαν να του πουν ωστόσο γιατί δείλιασαν οι προηγούμενοι.

Φυσικά ούτε που θα τον απασχολούσε, καθώς τι σημασία έχει αν γραφτείς στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μετά από 30 χρόνια, όταν αυτή τη στιγμή απολαμβάνεις την αμέριστη στήριξή τους και παραμένεις ακλόνητος στην καρέκλα της εξουσίας.

Σάμπως διαβάζει κανείς ιστορία. Εδώ πολλοί Ελληναράδες θεωρούν ότι όντως υπάρχουν τρεις Μακεδονίες κι έπρεπε να λάβει τέλος η χρόνια ταλαιπώρια των κακόμοιρων Σκοπιανών. Αν ψελλίσεις δε κάτι περί επεκτατισμού με στόχο την Μακεδονία του Αιγαίου, γελάνε λέγοντας: «Υπερτερούμε στρατιωτικά, άρα αν κουνηθούν θα τους συντρίψουμε». Τόσο τους κόβει....


Με θάρρος λοιπόν ο ειρηνοποιός μπούκαρε στο Λευκό Παλάτι, με τον Ερντογάν να στέκεται απορημένος με την δουλικότητα του γείτονα.

- “Nice to meet you” φώναξε με χαρά και ο σουλτάνος έμεινε κάγκελο.

- «Βρε μπας και οι δυτικοί μου έστειλαν σωσία του Τσίπρα για να με ξεγελάσουν; Τόσες φορές έχουμε συναντηθεί και με ξέχασε;» διερωτήθηκε.

- «Ταγίπ σύνελθε, δεν το λέω σε εσένα, αλλά στη Βόρεια Θράκη, στη Βόρεια Κύπρο και το Βόρειο Αιγαίο που γεννήθηκαν. Ακριβώς όπως είπα κι όταν γεννήθηκε η Μακεδονία, συγνώμη Βόρεια Μακεδονία».

- «Μπα σε καλό σου βρε μπαμπέση, με κοψοχόλιασες. Άντε κάτσε να σε κεράσω ένα λουκούμι να μου πεις και τα υπόλοιπα» απάντησε ο Ερντογάν.

Να φανταστείτε, ο σουλτάνος χάρηκε τόσο πολύ με τα δώρα που του έφερε ο γείτονας που τον φίλεψε όλο το κουτί με τα λουκούμια. Τρεις ώρες έκανε να τα φάει.

- «Άντε πήγαινε τώρα και καμιά βόλτα στην Αγιά Σοφιά και στην Χάλκη, να μην νομίζουν οι γκιαούρηδες ότι μου παρέδωσες Θράκη, Κύπρο και Αιγαίο κι εγώ σε κέρασα μόνο λουκούμια. Τις λεπτομέρειες θα τις διαπραγματευτώ εγώ με την Δύση» του είπε ο Ερντογάν χτυπώντας τον στην πλάτη.

Περιχαρής ο ειρηνοποιός κίνησε για την Αγιά Σοφιά και την Χάλκη, εκεί που κανένας από τους προγενέστερους ριψάσπιδες ηγέτες δεν κατάφερε να πάει, για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους ραγιάδες, μας συγχωρείτε Έλληνες, που τον εξουσιοδότησαν με την ψήφο τους γι αυτή την ιστορική στιγμή του ελληνισμού.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]