Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας Τζαβέλλας στον Σουλτάνο


Όλοι νομίζουν πως Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Σλούκας κλήθηκαν μιας και είναι Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται σε τουρκικούς συλλόγους.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Σπάνια είναι τόσο αθώα, όσο μας τα παρουσιάζουν και δεν είναι αυτή η φορά.

Με τον Τζαβέλλα ο Σουλτάνος θα συζητήσει τους όρους παράδοσης του Σουλίου.

Οι Σουλιώτες μπορούν να μετεγκατασταθούν στην Πάργα και στα Επτάνησα.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Έλληνα διεθνούς, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα γίνει στα “γαλλικά”, αυτά που μιλά και εντός αγωνιστικών χώρων.

Με τον Μήτρογλου θα συζητηθούν τα περίπλοκα γερμανοτουρκικά θέματα και ο ρόλος της Ελλάδος σε αυτά. Ο Πρόεδρος Ερντογκάν αναμένεται να ζητήσει τη διαμεσολάβηση του διεθνούς στράικερ προς την καγκελάριο Μέρκελ, να στάξει κανά φράγκο για το προσφυγικό, εκεί που η Άνγκελα όλο λόγια είναι.

Με τον Σλούκα θα πάμε σε πιο στρατηγικά θέματα; θα συζητηθεί εκτενώς το μάνατζμεντ του Ομπράντοβιτς και η μεταφορά αυτού του μοντέλου στις διεθνείς σχέσεις.

Αυτή είναι η ατζέντα, η σημειολογία της παρουσίας των τριών αθλητών είναι άλλη και εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί της ιστορικής συνάντησης.

Αριστερόχειρες και αριστεροπόδαροι και οι τρεις προσκαλέστηκαν από τον Ταγίπ, για να είναι και κάποιοι αριστεροί στο τραπέζι.


Ενθουσιασμένος και ο δικός μας Πρωθυπουργός αναμένεται να πει στην προσφώνησή του πως αν αποσυνδέσεις την Ελλάδα,στο τέλος θα δεις να σου απομένουν ένας Τζαβέλλας, ένας Μήτρογλας και ένας Σλούκας.

Που σημαίνει πως με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Τελικά, μόνο ο Σλούκας πήγε στη συνάντηση αλλά είναι βέβαιο πως ο κύριος Τσίπρας υπήρξε και “Τζαβέλλας” και “Μήτρογλου” (με γκολ στις καθυστερήσεις) ταυτόχρονα.

Είχε προηγηθεί ακόμη μία σημειολογική κίνηση.

Οι φίλοι και γείτονες είναι ξεκάθαροι στις προθέσεις τους και το εκφράζουν ακόμη και στην περίτεχνη διακόσμηση στο χώρο ανάμεσα στις δύο διπλωματικές αντιπροσωπείες.


ΕΜΟ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]