Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρουέφσκι: Η κυβέρνηση Ζάεφ σχεδίαζε τη δολοφονία μου


Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη αφότου διέφυγε στην Ουγγαρία τον περασμένο Νοέμβριο, ο τέως πρωθυπουργός της πΓΔΜ, υποστήριξε ότι διέφυγε από τα Σκόπια καθώς «αξιόπιστες πηγές» τον προειδοποίησαν ότι η κυβέρνηση Ζάεφ σχεδίαζε να τον δολοφονήσει.

«Έλαβα αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την προγραμματισμένη εξουδετέρωσή μου στη φυλακή, γι’ αυτό και διέφυγα στην Ουγγαρία», ανέφερε ο Νίκολα Γκρουέφσκι στο σκοπιανό κανάλι Sitel, σε συνέντευξη που προβλήθηκε το Σάββατο.

Υποστήριξε ότι έλαβε τις συγκεκριμένες πληροφορίες από «αξιόπιστες πηγές» και διευκρίνισε ότι αρχικά διέφυγε στη γειτονική Αλβανία και στη συνέχεια με τη βοήθεια της ουγγρικής πρεσβείας κατόρθωσε να φτάσει στη Βουδαπέστη και να ζητήσει πολιτικό άσυλο το οποίο η κυβέρνηση Όρμπαν του χορήγησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκολα Γκρουέφσκι καταδικάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου σε διετή φυλάκιση για προτροπή σε τέλεση παράνομης πράξης σχετικά με υπόθεση που αφορά την προμήθεια πολυτελούς τεθωρακισμένου οχήματος από το κράτος, αξίας 600.000 ευρώ, την περίοδο που αυτός ήταν πρωθυπουργός.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]