Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή την ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας


Ήδη έχει υπάρξει διαδικτυακό κάλεσμα για την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Επί ποδός βρίσκονται οι ομάδες πολιτών που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών και την ψήφιση της από την ελληνική βουλή.

Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος που σημαδεύτηκε και από τα εκτεταμένα επεισόδια, ήδη έχει υπάρξει διαδικτυακό κάλεσμα για την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο για την κύρωση της Συμφωνίας Τσίπρα και Ζάεφ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στους Ψαράδες των Πρεσπών.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook, όλοι οι πολίτες που αντιδρούν στη Συμφωνία καλούνται να δώσουν το παρών στην πλατεία Συντάγματος:

Αναλυτικά:
«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη 24.1.2019 τα μεσάνυχτα, η κατάπτυστη συμφωνία των λιμνών θα πάει προς ψήφιση στην ολομέλεια της βουλής!
ΟΛΟΙ οι Έλληνες πατριώτες δίνουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ το παρόν έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου εκείνη τη νύχτα για να πούμε το νέο μεγάλο ΟΧΙ!
Κατεβαίνουμε από όλη τη χώρα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο!
Σταματάμε την προδοσία!
Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
Υ.Γ: Σε περίπτωση αλλαγής μέρας, όπως και να 'χει θα είμαστε την ημέρα της ψήφισης εκεί!
ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!
ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]