Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Χρυσαυγίτες» made-by-Syriza


Του Άγη Βερούτη

Είναι αλήτες όποιοι ρίχνουν δακρυγόνα σε ειρηνική διαδήλωση. Η δικαιολογία που έριξαν 5 τόνους χημικών στην ειρηνική διαδήλωση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων, ήταν πως 50 «πιτσιρικάδες» με μάσκες και κουκούλες πέταγαν στρακαστρούκες στα ΜΑΤ.

Φεύγοντας από την πλατεία Συντάγματος με τα μάτια κόκκινα από τα χημικά και τη μύτη μου να στάζει από τα δακρυγόνα και το συνεχή βήχα, στη Σταδίου πλησίασα έναν αξιωματικό των ΜΑΤ και τον ρώτησα: «δεν είναι ντροπή να πετάτε δακρυγόνα σε διαδήλωση με γυναίκες και παιδάκια;» Μου απάντησε «Ναι. Είναι ντροπή...». Του έσφιξα το χέρι για την ειλικρίνειά του και έφυγα.

Λίγο πιο πάνω, συνάντησα μια ομάδα αστυνομικών των ΜΑΤ και τους έκανα την ίδια ερώτηση. Ένας νεαρός μου είπε ότι τα χημικά τα έριξαν γιατί τους επετέθησαν Χρυσαυγίτες. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν τους συνέλαβαν με τα γκλοπ αντί να πετάξουν χημικά σε ολόκληρο λαό ενός εκατομμυρίου, δεν μου απήντησε.


Γελάει ο κόσμος με την Προκάτ Χρυσή Αυγή ιμιτασιόν του ΣΥΡΙΖΑ. Γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις του καθεστώτος ότι ήσαν μόνο 60.000 στο Σύνταγμα. Ίσως εννοούσαν από τον Ευαγγελισμό ως το Πολεμικό Μουσείο γιατί η πραγματικότητα είναι πως ήταν παραπάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος εκεί.

Στιγμιαία είδα μπροστά μου να φυγαδεύουν τον Μιχαλολιάκο σχεδόν τρέχοντας καμία δεκαριά φουσκωτοί, λίγο μετά τις 14:00. Αν ήταν τόσοι οι Χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα τότε γιατί να τον φυγαδεύσουν έτσι βιαστικά άραγε;

Παίρνουν χάπια αδυνατίσματος οι Χρυσαυγίτες; Κόντυναν ξαφνικά; Φόρεσαν χαλκάδες και σκουλαρίκια όπως τα 150 παιδάκια με τις κουκούλες και τις μάσκες και τα σακίδια στην πλάτη, που προκαλούσαν τους αστυνομικούς να πετάξουν τα δακρυγόνα και να διαλύσουν την ειρηνική διαδήλωση;

Έχει δημοκρατία μια χώρα που η κυβέρνηση επιτίθεται στους πολίτες της με χημικά, για να τους στερήσει το συνταγματικό τους δικαίωμα να διαδηλώνουν ενάντια στις δρομολογήσεις της;

Γελάει ο κόσμος με την ύπουλη απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει τους συριζομπαχαλάκηδες των Εξαρχείων που εισέβαλαν στο ειρηνικό συλλαλητήριο για €50 έκαστος ως δήθεν Ακροδεξιά στοιχεία και Χρυσαυγίτες επειδή τους φόρεσαν μαύρα φούτερ. Φυσικά έκαναν την γνωστή δουλειά του Εξαρχειώτικου παρακράτους για να προκαλέσουν την ρίψη χημικών σε εκατοντάδες χιλιάδες γυναικόπαιδα κι ειρηνικούς διαδηλωτές.

Η όλη φαρσοκωμωδία συνεχίζεται με δηλώσεις απίστευτου θράσους του κυβερνητικού τσίρκου εναντίον των «ακραίων στοιχείων» που τώρα ρουφάνε τις δόσεις τους στα γνωστά στέκια τους στα Εξάρχεια με το €50ευρω που εισέπραξαν το μεσημέρι.

Μακριά από μας κάθε απόπειρα ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής για την εγκληματική της δράση. Οι φιλελεύθεροι είμαστε κάθετα αντίθετοι απέναντί της όπως είμαστε απέναντι και σε κάθε φασιστική αντίληψη από όπου κι αν προέρχεται.

Μπορεί και κάποια ανεγκέφαλα παιδοβούβαλα της Χ.Α. να ενεπλάκησαν σε επεισόδια. Δεν ξέρω. Σίγουρα όμως όχι μαζί με τα ανήλικα παιδιά των Εξαρχείων και τα χουλιγκανοπρεζόνια που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τους αναπαραστήσουν στο Σύνταγμα μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες. Χρυσαυγίτες 1.60 και 50 κιλά με χαλκά στη μύτη και σκουλαρίκια στα φρύδια πρώτη φορά είδαμε χθες το μεσημέρι!

Μερικοί δεν πρόλαβαν να φορέσουν τα full face κράνη τους κι έκαναν τους ανυποψίαστους διαδηλωτές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Η χρυσή Αυγή-ιμιτασιόν “made by Syriza” ενώ έτρεχαν σε σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον.

Ως που θα φτάσει η φαντασία των ομολογουμένως ευφάνταστων συντρόφων Τσιπροπολάκηδων για να κατασκευάζουν ακροδεξιούς κι εκεί που δεν υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι αλήτες από τους λαθροκυβερνήτες της μειοψηφίας του εκλογικού 20% που πέταξαν χημικά ενάντια στην δίχρονη Μαρία και τη μάνα της, που τις συνάντησα στο μετρό της επιστροφής, ή στην ηλικιωμένη 85χρονη κυρία στο αναπηρικό καροτσάκι μπροστά στη Μεγάλη Βρετάνια ή τον υπέργηρο παπά που περπάτησε με το μπαστούνι του όλη την Β. Σοφίας υποβασταζόμενος από την εξίσου ασπρομαλλούσσα παπαδιά του. Ούτε τους φίλους μου που ήρθαν με τη σημαία στο χέρι, από τη Χαλκίδα ο Κώστας, από τη Σπάρτη ο Ηλίας, από τη Λιβαδειά ο Μίμης και από την Κομοτηνή ο Νίκος. Με τη σημαία στο χέρι.

Ούτε κανέναν!

Η Παπακώστα έδωσε την εντολή να πετάξουν τα χημικά στα γυναικόπαιδα. Ο άντρας της ο στρατηγός δεν της είπε τίποτα γι’αυτό;

Ντροπή τους!
Ντροπή!
Ντροπή...

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]