Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να διαλυθεί το ντουμάνι…


Έγινε και το χθεσινό συλλαλητήριο, και είδαμε πράγματα και θαύματα.

Όπως για παράδειγμα τις πρώτες ώρες, όπου η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως οι συμμετέχοντες είναι τουλάχιστον 100.000.

Στη συνέχεια το νούμερο αυτό έγινε 50.000, με φήμες που ήθελαν τον αξιωματικό που έκανε την πρώτη εκτίμηση να μετατίθεται με συνοπτικές διαδικασίες στο τμήμα τροχαίας του… Καστελόριζου.

Όσοι και να ήταν όμως, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της αριστεράς και της προόδου ήταν έτοιμη… σαν από καιρό.

Εξάλλου, από προχθές μας είχε ενημερώσει η διάσημη άγαμη θυγατέρα Έλενα Ακρίτα, μέσω ανάρτησής της, ότι δεν πρέπει οι διαδηλωτές να πάνε με τα παιδιά τους στο συλλαλητήριο.

Κάποιοι κακότροποι παρερμήνευσαν την προειδοποίηση, θεωρώντας πως η Έλενα δεν θέλει τα παιδάκια να μαθαίνουν στρεβλή ιστορία, για δήθεν ήρωες, για Παύλους Μελάδες κλπ.

Λάθος. Η Έλενα απλά ήθελε να προστατεύει τα πνευμόνια των μικρών παιδιών, σαν κάτι να ήξερε...

Έτσι, όσα εθνίκια δεν την άκουσαν, μετά έτρεχαν και δεν έφταναν, όταν τα ΜΑΤ εξαπέλυσαν «μπαράζ» ληγμένων χημικών, με τα παιδάκια ειδικά να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Μέχρι κι ο Σαμαράς έσπευσε να βοηθήσει κάποια από αυτά.

Τέλος πάντων… Αλέξη θέλαμε Αλέξη λάβαμε.


Την ίδια ώρα που γίνονταν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, με δεκάδες χιλιάδες Μακεδόνων να έχουν καταφτάσει στην Αθήνα, η αρμόδια υπουργός για την Μακεδονία, η Θεσσαλονικιά (κάποιοι τη λένε ρωσοπόντια, ποιος ξέρει;) πρώην συμβασιούχος καθαρίστρια (που δεν έπιασε ποτέ φαράσι), τι έκανε;

Συμπαραστέκονταν; Βροντοφώναζε για την ελληνικότητα της περιοχής που κυβερνά;

Μπα… έβγαζε σέλφις με τον… Βαλάντη. Τόσο απλά, τόσο αριστερά.

Εξάλλου συριζαία είναι, τι θέλαμε; Να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο;

Μα αφού το κόμμα της, που το ψηφίσαμε δυο φορές για να μας σώσει, δεν συμφωνεί με την ελληνικότητα της Μακεδονίας… πώς να το κάνουμε;

Τέλος πάντων, εγώ δεν περίμενα να δω εκεί ούτε την Νοτοπούλαινα, ούτε τον Κυρίτση, ούτε καν τον… Φίλη.

Περίμενα όμως να δω τον Μπάνο, τον όψιμο μακεδονομάχο.

Ο οποίος τελικά δεν εμφανίστηκε στο Σύνταγμα, μάλλον διότι φοβήθηκε μη τις αρπάξει και όχι επειδή, όπως λένε κάποιοι κακότροποι, δεν έβρισκε φουστανέλα ή στολή μακεδονομάχου στα κυβικά του…

Αηδίες…

Όσο για τις αρμόδιες υπουργούς κ.κ. Γεροβασίλη, και Παπακώσταινα, ο μόνος νταλκάς τους είναι αν ο Κυριάκος θα καταδικάσει τη χθεσινή βία.

Για το απρόκλητο ξύλο της αρκούδας που έφαγαν οικογενειάρχες, και για τα ληγμένα χημικά των ΜΑΤ, ούτε κουβέντα…

Ναι, τα ΜΑΤ που θα καταργούσε ο Αλέξης, αλλά που τώρα δέρνουν με αριστερό πρόσημο και με επίκεντρο τον άνθρωπο, που θα έλεγε κι ο Στρατούλης, αν ήταν ακόμη στα ντουζένια του.

Και μιας και μιλάμε για τα ΜΑΤ, γράφει ο κ. Τετράδης στο Liberal: «Αυτό το παιχνιδάκι, όπως το ονόμαζε χτες αστυνόμος σε συνάδερφό του, δίπλα μου, παίζεται εδώ και δεκαετίες. Γιατί δεν υπάρχουν καλά και κακά ΜΑΤ. Όλα τα ΜΑΤ είναι των κυβερνήσεων. Ρομπότ σε υπηρεσία. Ούτε υπάρχουν καλές και κακές ογκώδεις διαδηλώσεις. Όλες οι ογκώδεις διαδηλώσεις είναι κακές για τις κυβερνήσεις».

Και τι θυμήθηκα ο ποταπός; Πως τον Οκτώβρη του ’81, τότε που είχαμε επιτέλους πλέρια δημοκρατία και άπλωμα της λαϊκής κυριαρχίας, όλοι πιστεύαμε πως τέρμα τα ΜΑΤ, και τέρμα το αναίτιο ξύλο.

Ένα μήνα μετά, είχαμε την επέτειο της 17 Ν, και όλοι βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν, θεωρώντας ότι δεν θα υπάρχουν ΜΑΤ, δακρυγόνα, αύρες κλπ. και πως η συγκέντρωση θα θύμιζε ταινία με την Νόρα Βαλσάμη να τρέχει ημίγυμνη στους αγρούς, και με την αστυνομία να αγκαλιάζεται με τους διαδηλωτές, ανταλλάσσοντας στεφάνια από μαργαρίτες…

Και φάγανε το ξύλο της αρκούδας… με τους «δεξιούς» ειδικά να προβληματίζονται έντονα, αφού για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία βρέθηκαν στη λάθος μεριά του κλομπ…

Εν κατακλείδι, ψηφίσαμε επαγγελματίες διαδηλωτές, που μόλις κατσικώθηκαν στο Μαξίμου, το απέκλεισαν με κλούβες, και βάλανε τα ΜΑΤ να διαλύσουν τις όποιες διαδηλώσεις.

Οι οποίες, όση αριστερίλα και να πουλάει ο Αλέξης στα γίδια, ήταν αυστηρά απαγορευμένες σε όλα ανεξαιρέτως τα αριστερά καθεστώτα.

Τα ήξερε αυτά η κυρά Σούλα άραγε; Που ψήφισε το γελαστό παιδί για να μας φέρει επιτέλους την προκοπή και τη δημοκρατία;

Όσο για τον φίλο μου τον Μήτσο, που κάποτε μέχρι και σε συλλαλητήρια για το ζαχαροκάλαμο στη Νικαράγουα συμμετείχε, τώρα λέει όχι στα στημένα και προβοκατόρικα συλλαλητήρια, που μόνο σκοπό έχουν να υπονομεύσουν τη χώρα και να υποσκάψουν το άπλωμα της δημοκρατίας…

Και τέλος, για τους καναπεδάτους, να θυμίσω κάτι που μου είχε πει κάποτε ένας διάσημος, και πραγματικά λαοφιλής πολιτικός… Το μόνο πράγμα που φοβάται η κάθε κυβέρνηση, ασχέτως ιδεολογίας, ασχέτως κομματικής ταυτότητας, είναι οι μαζικές συγκεντρώσεις.

Αυτά…

ΥΓ- Όσο παλμό κι αν είχε η συγκέντρωση, όσοι κι αν συμμετείχαν, όσο ξύλο κι αν έφαγαν αθώοι, και όσα παιδάκια κι αν πνίγηκαν από τα χημικά, ο Αλέξης δεν μασάει.

Εδώ δεν συγκινήθηκε για τις 100 ψυχές που χάθηκαν στο Μάτι, θα ιδρώσει το αυτί του για κάποια εθνίκια που έφαγαν ξύλο;

Εξάλλου έχει τον «εθνικό» σκοπό του ως άμεση προτεραιότητα… Να ξεπουλήσει τη Μακεδονία, και μετά βλέπουμε για τις ανθυπολεπτομέρειες…

StrangeAttractor
AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]