Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να πάρει τον έλεγχο της Μανμπίτζ


Η Τουρκία είναι έτοιμη να πάρει τον έλεγχο της ασφάλειας στην πόλη Μανμπίτζ της Συρίας χωρίς καθυστέρηση, είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Αμερικανό ομόλογό του σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη σήμερα, έγινε γνωστό από την τουρκική προεδρία.

Επιπλέον, ο Ερντογάν διατύπωσε τα συλλυπητήριά του στον Τραμπ για τους Αμερικανούς που σκοτώθηκαν στην επίθεση στη Μανμπίτζ.

Ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι η επίθεση, όπου σκοτώθηκαν τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες την περασμένη εβδομάδα στη Μανμπίτζ, ήταν μια προκλητική ενέργεια, που στόχευε στο να επηρεάσει την απόφαση του Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία.


Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική προεδρία αναφέρεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος συμφώνησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να λάβουν από κοινού μέτρα για να καθαρίσουν τα απομεινάρια της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και να αποτρέψουν την ανάκαμψη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επισήμανε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στο PKK και το συριακό παρακλάδι του PYD/YPG, να αποσταθεροποιήσουν τη βορειανατολική Συρία.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης τις διμερείς σχέσεις, όπως και τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]