Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πατριδοκάπηλοι όλοι


Το σπορ της πατριδοκαπηλείας, το πιο προσφιλές σε όλες τις χώρες και σε όλα τα κρατίδια των Βαλκανίων. Ενίοτε, μάλιστα, εξ αιτίας του φαντασισμού, οι πρωταθλητές της πατριδοκαπηλείας καταλήγουν σε αλληλοσφαγή σε σημείο κανιβαλισμού.

Παράδειγμα η περίπτωση της (πρώην) Γιουγκοσλαβίας. Μετά την εγκατάλειψη του μάταιου τούτου κόσμου, από τον Τίτο, ο ένας να ροκανίσει και να γλείψει το κοκκαλάκι του άλλου!

Παράδειγμα οι πρόσφατες μπουρδο-δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ. Περί «μακεδονικής» γλώσσας που θα διδάσκεται και σε ελληνικά σχολεία. Προσθέτωντας, διπλωματικώς, ότι κι αυτοί οι Σκοπιανοί θα διδάσκουν την Ελληνική.

Κατ αρχήν τον πληροφορώ, αν και το γνωρίζει, ότι ακόμα και στην Γερμανία, προαιρετικά φυσικά, διδάσκεται η Ελληνική όπως η Λατινική. Τι να κάνουμε κύριε Ζάεφ. Η Ελληνική γλώσσα εκπρόσωπος της αφρόκρεμας του ύψιστου Δυτικού πολιτισμού. Ζηλεύεις; Ελα εν Ελλάδι, ζήτησε άσυλο, κέρδισε την ελληνική υπηκοότητα και μετά θα είσαι και εσύ, εξ αγχιστείας, πολίτης αυτής της ευλογημένης ευρωπαικής περιοχής. Την οποία, παρεμπιπτόντως, δεν την τιμούν, με πράξεις και ήθος, οι σημερινοί Νεοέλληνες. Any way.

Ολα αυτά περί διδασκαλίας της «μακεδονικής» γλώσσας είναι η επιτομή πατρι-μπουρδολογίας. Το γνωρίζει ο κύριος Ζάεφ. Οπως γνωρίζει ότι ουδείς Ελλην πρωθυπουργός θα αποφάσιζε κάτι τέτοιο. Γιατί αν το αποφάσιζε, εν ριπή οφθαλμού, θα τον βρίσκανε κρεμασμένο-και μάλιστα ανάποδα-στην πλατεία Συντάγματος.


Γιατί το λέει; Μα φυσικά για να πουλήσει την συμφωνία στους συμπατριώτες του. Στα κοθώνια της πατριδοκαπηλείας των Σκοπίων. Γι αυτό το λέει. Οπως επίσης λέει «Μακεδονία» αγνοώντας, περιφρονώντας, τον γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια». Εν προκειμένω έχει τα δίκια του

Για έναν λόγο. Στο τέλος της ημέρας, αν φυσικά ολοκληρωθούν και εφαρμοστούν οι όροι της συμφωνίας των Πρεσπών, «Δημοκρατία Μακεδονίας» θα ονομάζεται, το γειτονικό, μικροσκοπικό κρατίδιο. Ο λόγος είναι απλός. Επειδή, ως κράτος, δεν υφίσταται «Νότια Μακεδονία». Γι αυτό. Οπως υφίσταται ο γεωγραφικός προσδιορισμός ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα. Οπως Βόρεια Ιρλανδία και Ιρλανδία. Γι αυτό

Και κάτι ακόμα. Να μην ξεχνάμε και τις δικές μας επιδόσεις στο ίδιο σπορ της πατριδοκαπηλείας. Οταν λοιπόν «πούλησε» τις μπούρδες του ο Ζόραν Ζάεφ, τότε αυτομάτως όλα τα κόμματα όρμησαν, χύμηξαν και τον «έβαλαν στη θέση» του. Ελάτε τώρα. Μάλιστα ο Νίκος Κοτζιάς είπε και υπογράμμισε ότι στη θέση του Τσίπρα θα «τράβαγε» τα αυτιά του Ζάεφ

Ελάτε τώρα. Ολοι γνωρίζετε ότι ο πρωθυπουργός αυτής της γεωγραφικής «πορδής» αμολάει ανοησίες και αερολογίες προκειμένου να εξαγνιστεί στα μάτια των ψηφορόρων του. Το ίδιο και οι δικοί μας πολιτικοί. Κι αυτοί πουλάνε πατριδοκαπηλεία προκειμένου να εμφανιστούν ως ακατάβλητοι και αδιαπραγμάτευτοι των ιερών και οσίων της ελληνικής φυλής

Πριτς! Και «πριτς» επειδή ο συμμαχικός αμερικανικός παράγοντας επιθυμεί διακαώς την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ατλαντική συμμαχία. Προκειμένου να φράξει κάθε τρύπα εισόδου κάθε ρωσικού δαχτύλου. Ασε που η Γερμανία λαρεύει Σκόπια. Επειδή εκεί έχει εγκαταστήσει ένα πανίσχυρο κέντρο επικοινωνιών με όλο τον κόσμο

Και που σαι. Εσένα το λέω που λατρεύεις η που υποκύπτεις στην γοητεία της πατριδοκαπηλείας. Από τη μια γουστάρεις αμερικανική, στρατιωτική, προστασία στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου και στο Αιγαίο. Από την άλλη παριστάνεις τον καμπόσο στους προστάτες. Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολάκερη. Χαζομάρες. Πρέπει να αποφασίσεις.
Είτε Συμφωνία των Πρεσπών.
Είτε Αιγαίο μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε.
Είτε με τους Αμερικανούς είτε στα τέσσερα με τους Τούρκους Οθωμανούς!

Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]