Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζονται για βιαιότητες οι Αλβανοί στο μνημόσυνο Κατσίφα


Η κινητοποίηση γίνεται και μέσω εκπομπών της τηλεόρασης, αλλά και μέσω του διαδικτύου, με προσχηματική αφορμή τις δήθεν δολοφονίες Αλβανών στην Ελλάδα

Ενώ το μνημόσυνο του Κατσίφα, έχει οριστεί για αύριο το πρωί, 8 Νοεμβρίου, στους Βουλιαράτες, ακροδεξιοί Αλβανοί κινητοποιούνται για διαδηλώσεις την ίδια μέρα και ώρα στο Αργυρόκαστρο.

Η κινητοποίηση γίνεται και μέσω εκπομπών της τηλεόρασης, αλλά και μέσω του διαδικτύου, με προσχηματική αφορμή τις δήθεν δολοφονίες Αλβανών στην Ελλάδα, ως εκδίκηση, όπως λένε, για τον φόνο του Κατσίφα από τους Αλβανούς. Το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, επειδή έχει μέντορα έναν γνωστό ανθέλληνα, ο οποίος βυσσοδομεί καθημερινώς κατά της Ελλάδας.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Αρτάν Χότζα, ο οποίος καλεί κάθε Αλβανό να βρίσκεται στις 8 Δεκεμβρίου στο Αργυρόκαστρο για να διαμαρτυρηθεί στο ελληνικό Προξενείο, φορώντας ρούχα με τα εθνικά χρώματα, κόκκινο και μαύρο. Για να τους φανατίσει, αναφέρει ότι πρέπει να απαντήσουν στους εξτρεμιστές και νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής, που θα βρεθούν στην Αλβανία για το μνημόσυνο.

Μάλιστα, ο Χότζα καλεί τους Αλβανούς να φέρουν μαζί τους την αλβανική σημαία, κατακρίνοντας τον Αλβανό πρόεδρο γιατί είχε μεσίστια την σημαία πενθώντας τον Τζορτζ Μπους και δεν τοποθέτησε μεσίστια σημαία για τους σκοτωμούς Αλβανών στην Ελλάδα από την ελληνική Αστυνομία…


Τα ψεύδη των Αλβανών ακροδεξιών, υπό την σκέπη της αλβανικής κυβέρνησης και κομμάτων, δεν σταματούν εδώ. Για να γνωρίσουμε καλύτερα τον Αρτάν Χότζα και πώς επηρεάζει φανατικούς ακροδεξιούς, να σημειώσω ότι είχε τεθεί κατά της ύπαρξης ελληνικών νεκροταφείων στην Βόρειο Ήπειρο, για δύο λόγους. Ότι οι στρατιώτες που θάβονται εκεί, ήσαν εισβολείς στην Αλβανία, και δεν τους αξίζει η ταφή.

Αλλά και ότι, δια των νεκροταφείων η Ελλάδα οριοθετεί τη γραμμή των εδαφικών διεκδικήσεων έναντι της Αλβανίας. Ο "Ταχυδρόμος" είχε γράψει ότι δεν εκπλήσσουν τόσο τα λεγόμενα αυτά, αλλά η διαφορά είναι ότι αφορούν την κρατική τηλεόραση, όπου έχει εκπομπή ο Αρτάν Χότζα.

Δεν είναι μόνον αυτός. Επικεφαλής αυτών που δηλητηριάζουν από τα Μέσα τους Αλβανούς εναντίον της Ελλάδας φέρεται ο πρώην Υπουργός Άμυνας της Αλβανίας Σαμπίτ Μπρόκαϊ, γνωστός ακροδεξιός και ένας απ’ τους βασικούς παράγοντες της τουρκικής διείσδυσης στην Αλβανία. Αυτός, βγήκε αμέσως μετά την δολοφονία στους Βουλιαράτες και μίλησε και πάλι για τα Στρατιωτικά Κοιμητήρια.

Ο Χότζα, τυπικός των αντιλήψεων της κλειστής Αλβανίας του Ενβέρ Χότζα [η συνωνυμία βέβαια είναι σύμπτωση στην προκειμένη περίπτωση], το πήγε ακόμη πιο πέρα. Το ενδιαφέρον της Ελλάδας για το επεισόδιο και την ανακριτική διαδικασία την αντιμετωπίζει ως διαρροή των κρατικών απορρήτων. Τη διενέργεια βαλλιστικής εξέτασης περί του όπλου που διενέργησε το φονικό, ισχυρίζεται ότι την ζητάει η Ελλάδα προκειμένου λάβει γνώση της σύνθεσης της ομάδας των ειδικών δυνάμεων. Ενώ είναι μια απ’ τις τυπικές πτυχές της ανάκρισης που αφορούν σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις διεθνώς…

Πρέπει να ομολογηθεί, ότι η θρασύτητα με την οποία συμπεριφέρονται εις βάρος μας, αποτελεί σήμα μεγάλης αδυναμίας της Ελλάδας προς την Αλβανία. Ποια χώρα θα αντιμετώπιζε ως δευτερεύον το θέμα ότι πολίτες που πηγαίνουν σε κηδεία δολοφονημένου συμπατριώτη τους, συλλαμβάνονται, παρακρατούνται και δέχονται ψυχολογική και σωματική βία από ένα κράτος που 15 μέρες πριν προχωρούσε ακάθεκτο σε περιύβριση νεκρού;

Απορώ δε, τι εννοεί άραγε ο πρωθυπουργός και επιτελείς του, όταν υποστηρίζουν πως η Ελλάδα είναι πηγή σταθερότητας στα Βαλκάνια; Σταθερότητα λέγεται ο εμπαιγμός που δέχεται από Αλβανούς και Σκοπιανούς - μέχρι στιγμής;

Ο Μακεδών
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]