Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κονσερβοκούτι στην ελευθερία των φρονημάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ


Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Ανήκουστη ήταν εκ μέρους της κυβερνήσεως η ρητορική μίσους προς τους ανήλικους μαθητές των σχολείων, οι οποίοι λίαν συννόμως και δημοκρατικώς, διά των αντιπροσωπευτικών οργάνων τους, αποφάσισαν συμβολικά την κατάληψη των σχολικών μονάδων και τη δραστική συμμετοχή τους σε καθολικές συντεταγμένες ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας, διαδηλώνοντας το ιερό και αναφαίρετο δικαίωμά τους υπέρ της πατρίδας τους. Εξάλλου, η παράγραφος του άρθρου 120 του Συντάγματος αναφέρει: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και στους νόμους που συμφωνούν με αυτό, καθώς και η αφοσίωση στην πατρίδα και τη δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση του πολίτη».

Αρα, λοιπόν, είναι από τις ελάχιστες φορές που η μαθητιώσα νεολαία σκέπτεται ώριμα, ενεργούσα ως αυτόκλητη θεματοφύλακας των ιερών και οσίων του Γένους μας, ανθίσταται στην υποχθόνια παραχάραξη της Ιστορίας μας και τη βεβήλωση των ιερών οστών των θυσιασθέντων προπατόρων μας, ως γνήσια κληρονόμος του ελληνορθόδοξου πολιτισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά, διότι, ως γνήσιοι μπολσεβίκοι, δηλαδή ένα σταλινογενές δικτατορικό καθεστώς, δεν ανέχονται την αστική δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση γνώμης. Οτιδήποτε δηλαδή αντιβαίνει στη δική τους κοσμοθεωρία λογοκρίνεται, εκτοπίζεται, καταστέλλεται ποινικά, κατασυκοφαντείται με το στίγμα ως «ναζιστικό» και εξουδετερώνεται βιαίως.


Η προσφιλής ολοκληρωτική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρεί διά της ιδεολογικής τρομοκρατίας στα σχολεία με τους κομματικούς έμμισθους εγκάθετους να υποσκάψει τα θεμέλια του γνήσιου κινήματος υπέρ της Μακεδονίας και να ποινικοποιήσει τα παιδιά ως αντιφρονούντες διά της πιστοποιήσεως φρονημάτων εις βάρος τους, προσβλέποντας στην αμαύρωση του κύρους του προς την κοινή γνώμη, καθίσταται ήκιστα πειστική. Το πλήγμα στη δημοκρατία και στις ελευθερίες είναι βαθύ - έννοιες και αξίες προδήλως και εκ διαμέτρου ασυμβίβαστες με τις ακρότητες του «Σιδηρούν Παραπετάσματος», το οποίο επιθυμεί τη νεολαία μας με απονεκρωμένα ανακλαστικά, άβουλα αθύρματα, δίχως αξίες και ιδανικά, να παραπαίει ανήμπορη στην παραισθησιογόνα κοινωνική προπαγάνδα των εθνομηδενιστών, εγκλωβισμένη μοιραία στα νοσηρά σχιζοειδή επιβεβλημένα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να συγχύσει τη νεολαία, επιβάλλοντας μονομερώς τον άκρατο υλισμό και τον μηδενισμό, την πλήρη αποπνευματικοποίηση, δίκην προοδευτισμού, στερώντας της την παιδεία, ωθώντας την προς την κοινωνική διαστροφή, δίχως ήθος, δίχως όραμα, ιδεώδη και αξίες, η ίδια η νεολαία αφ’ εαυτής, εις τους χαλεπούς καιρούς τους οποίους διανύουμε, ανανήφει λαμπρά εκ της στάχτης της, επιφέροντας καίριο πλήγμα στη χυδαία και ιταμή προπαγάνδα της κυβερνήσεως.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]