Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Yπουργός Άμυνας πΓΔΜ: Να μην τραγουδάνε το «Μακεδονία Ξακουστή»


Σε μια προκλητική δήλωση προχώρησε η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, παίρνοντας θέση για το ζήτημα που προέκυψε στην Ελλάδα με το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, η υπουργός Άμυνας της πΓΔΜ και αναπληρωτής πρωθυπουργός, ζήτησε ουσιαστικά να σταματήσουν οι Έλληνες να τραγουδούν τον ύμνο της Μακεδονίας και να φωνάζουν συνθήματα ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική».

«Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα δεν είναι στο πνεύμα της φιλίας, δεν είναι στο πνεύμα της δημιουργίας καλών σχέσεων γειτονίας. Υπάρχουν οργανωμένες ομάδες που αντιτίθενται στο νέο πνεύμα που θέλουμε να επικρατήσει στην περιοχή» δήλωσε συγκεκριμένα η κα Σεκερίνσκα.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια δε, ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή είναι η «Συμφωνία των Πρεσπών», ενώ πρόσθεσε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εκείνη της πΓΔΜ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φιλία με κλεφτες δεν μπορει να υπαρξει!

    Μονο "λυκοφιλία" μπορει να υπαρξει,αλλα και αυτη εχει ημερομηνια ληξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]