Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάνουν τα πάντα για να διαλύσουν την Ελλάδα


Αποτέλειωσαν το ξεπούλημα και την υποθήκευση της χώρας.

Τη ναρκοθέτησαν δημογραφικά και κοινωνικά, προωθώντας ξετσίπωτα την κατάληψή της από ορδές ισλαμιστών λαθροεποίκων και ταυτόχρονα την προκλητική περιθωριοποίηση των ίδιων των Ελλήνων.

Έβγαλαν εθνοκτόνους κι αντίχριστους νόμους, θεσμοποιώντας κι επιβάλλοντας φασιστικά την πλέον νοσηρή διαστροφή θλιβερών μειοψηφιών.

Αποτελειώνουν ό,τι απέμενε μέχρι χτες όρθιο στην εκπαίδευση και στον θεσμό της οικογένειας.

Παραχωρούν ιερά ονόματα και εδάφη σε άθλια κρατίδια απατεώνων πλαστογράφων, χαζεύοντας αμέριμνοι τον ξεδιάντροπο εμπαιγμό τους κι όλα τα υπόλοιπα αίσχη της αλυτρωτικής τους αλητείας.

Ανέχονται από άλλα εγκληματικά καθεστώτα να σκοτώνουν Έλληνες ήρωες, να ατιμάζουν επιδεικτικά τη σορό και τη μνήμη τους, να μαγαρίζουν τα εθνικά μας σύμβολα, να ασκούν γενοκτονία σε ελληνικούς πληθυσμούς χιλιετιών.


Αφήνουν ανενόχλητο τον εξ Ανατολών αδηφάγο μεγαλοφασίστα να ξεσαλώνει στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κύπρο, στέλνοντας τη χώρα από υποχώρηση σε υποχώρηση κι από ταπείνωση σε ταπείνωση.

Ξαμολούν τα κουκουλοφόρα τάγματα εφόδου τους, για να τρομοκρατούν, να καίνε σημαίες, να βεβηλώνουν ιερά και όσια.

Εξαπολύουν πουλημένους ψευτοδιανοούμενους κι εγκάθετους κονδυλοφόρους, για να ξεφτιλίζουν και να εξουθενώνουν κάθε τι πραγματικά ελληνικό κι ορθόδοξο που ακόμη έχει το…θράσος να επιβιώνει και να ανθίσταται.

Κι ο ολέθριος κατάλογος της καταισχύνης φυσικά δεν έχει τελειωμό.

Μια δράκα από τυχοδιωκτικά ρεμάλια, που έδωσαν πλέον για πάντα εφ' εξής άλλη διάσταση στην έννοια «εσχάτη προδοσία».

Ένας εσμός από ψυχωσικούς δωσίλογους, που σιχαίνονται οτιδήποτε θυμίζει αυθεντική Ελλάδα, που μπήκαν μέσα στην πολιορκημένη χώρα εξαπατώντας τους αφελείς με δούρειους ίππους εκλογικής νομιμοφάνειας, πήραν τον έλεγχο κι έκτοτε ζουν αποκλειστικά και μόνο για ν’ ανοίγουν στους Εχθρούς όχι απλώς μικρές κερκόπορτες, αλλά διάπλατες πύλες.

Ένας ανεκδιήγητος συρφετός, «επιφανές» μέρος ενός ευρύτερου πολιτικο-οικονομικού βόθρου στον οποίο φυσικά συνωστίζονται πολλά ακόμη κόμματα όλων των αποχρώσεων, συνάξεις επί συνάξεων από νεοφιλελέδες, μηδενιστές, σοσιαληστρικά απολειφάδια, πατριδοκάπηλους - συνένοχοι όλοι τους ανεξαιρέτως στο βρωμερό παιχνίδι που παίζεται εδώ και πολλά χρόνια στις πλάτες μας.

Και ο εφιάλτης βέβαια συνεχίζεται και κλιμακώνεται.
Μαζί του προχωρά ο εξανδραποδισμός, η διάλυση, ο αφανισμός μας.

Θα ξυπνήσουμε άραγε από μόνοι μας ποτέ; Ή απλώς θα είναι μία απότομη κι επώδυνη αφύπνιση, όταν θα είναι πια πολύ αργά για οτιδήποτε άλλο;

Νεκτάριος Δαπέργολας
Δρ Ιστορίας



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το άρθρο αυτό κραυγάζει όσο πιο δυνατά γίνεται:Έλληνα ξύπνα! Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο θέλεις να τα βλέπεις ώστε να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος και να κυνηγάς το μεροκάματο. Τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα για την Ελλάδα και κανείς δε θα μπορεί να μείνει έξω από τους κινδύνους που μας ετοιμάζουν. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις και απομακρύνεις τάχιστα το ξεπουλημένο πολιτικό κατεστημένο που σου πίνει όλο το αίμα σου, τόσο καλύτερα θα αντιμετωπίσεις τους κινδύνους αύριο.
    Και με μια κυβέρνηση πραγματικών Ελλήνων οι κίνδυνοι θα ελαχιστοποιηθούν. Σήμερα δεν έχεις κανέναν να σε προστατέψει. Όλοι είναι εναντίον σου εσωτερικοί Εφιάλτες και Νέα Τάξις ένα και το αυτό. Σε απόλυτη σύμπνοια εργάζονται για τον αφανισμό σου. Τούτοι εδώ οι τελευταίοι Εφιάλτες ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
    Αν δεν αγαπάς την πατρίδα σου, τουλάχιστον προφύλαξε τον εαυτό σου και τα παιδιά σου. Ούτε μία ψήφος στους δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, ακροδεξιούς και ακροαριστερούς Εφιάλτες, αν επιλέγεις τη ζωή αντί για το θάνατο σου. Τους γευτήκαμε όλους στο πετσί μας. Όλοι Εφιάλτες για την Ελλάδα άρα για τον κάθε Έλληνα. Άρα και για σένα που ακόμα τους ψηφίζεις. Λυπήσου τον συνάνθρωπο σου που έχει καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα, εσύ που ακόμα δεν το κατάλαβες και μην του “κόψεις τη ζωή” και το μέλλον των παιδιών του με την ψήφο σου.
    Ας τους ψηφίσουν μόνον οι ξεπουλημένοι για λίγη πρόσκαιρη καλοπέραση. Πρόσκαιρη γιατί η ΝΕΜΕΣΙΣ είναι κοντά και δε γνωρίζει από "παρακάλια" και ψευτοδικαιολογίες. Η ήρα θα ξεπαστρευτεί, για να αναπτυχθεί το σιτάρι! θέλεις να είσαι ήρα ή σιτάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]