Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαχτσελί: Η Μεσόγειος ήταν κάποτε τουρκική λίμνη


Σε προκλητικό τόνο και με ανιστόρητες εθνικιστικές «κορώνες» ήταν η ομιλία του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), πρώην κόμματος των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

«Η Μεσόγειος κάποτε ήταν “τουρκική λίμνη”», διεμήνυσε ο Μπαχτσελί. που συμμάχησε στις τελευταίες εκλογές με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γεγονός καθοριστικό για το αποτέλεσμά τους, σημειώνοντας: «Εμείς αυτό δεν το ξεχνάμε. Την υπομονή μας μην την θεωρούν αδυναμία μας».

Ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος τόνισε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει κυριαρχία στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο χωρίς την Τουρκία». «Είναι κάτι που δεν το επιτρέπει ούτε η ιστορία, ούτε ο τουρκικός λαός. Οι απειλές και οι προκλήσεις δεν μπορούν να επισκιάσουν τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Παράλληλα, ο Μπασχτσελί, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο έκανε λόγο για «προβοκάτσιες», που δεν μπορούν και δεν θα προκαλέσουν την παράδοση της Τουρκίας.

«Ο τουρκικός λαός έχει τη δύναμη και τη θέληση να βγάλει νέους Μπαρμπαρός Χαίρετίν Πασά (Μπαρμπρόσα) και να λιώσει τα κεφάλια των πειρατών», ανέφερε.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. γκριζολυκε,

    δεν εχει κανενα νοημα να προπαγανδιζεις για κατι ως δικο σου, οταν αυτο το κατι προϋπηρχε πολυ

    πρωτυτερα απο την υπαρξη σου και οταν αυτο το κατι ηταν μερος αναπτυξης και ευημεριας αλλοφυλου

    γηγενους πληθυσμου, ο οποιος υποδουλωθηκε για σχεδον 5 αιωνες απο εσενα,αλλα καταφερε να

    απελευθερωθει απο εσενα απελευθερωνοντας ταυτοχρονως και ενα σημαντικο μερος των εδαφων του!

    Διοτι εσυ εκλεψες εδαφη και μεχρι και σημερα εξακολουθεις να κλεβεις.

    Εσυ απλα ησουν ενας απανθρωπος και κτηνωδης εισβολεας!

    Και εξακολουθεις να εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]