Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τους λέρωσε την «κάθαρση» ο «οδοστρωτήρας Νίκος»


Η πρώτη αντίδραση των άλλοτε συντρόφων του Κοτζιά στο ΚΚΕ στο άκουσμα της παραίτησής του ήταν η εξής: O Τσίπρας την πάτησε!

Κι αυτό λόγω του εκκεντρικού και οξύθυμου χαρακτήρα του, όπως λένε, που τον κάνει να θολώνει και να λειτουργεί σαν ταύρος σε υαλοπωλείο.

«O Νίκος πάντα έτσι ήταν, έχτιζε και με μια κίνηση τα έκανε όλα συντρίμμια. Όμως δεν είναι Βαρουφάκης, ούτε γραφικός όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν οι παπαγάλοι του Μαξίμου. Ναι μεν είναι... μουρλός αλλά παράλληλα είναι ευφυέστατος, μεθοδικός και ολοκληρώνει πάντα τον στόχο που έχει βάλει. Στην προκειμένη την υπεράσπιση της σπιλωμένης του τιμής από τον Καμμένο. Κάτι που εκ των πραγμάτων θα έχει τραγικές συνέπειες και για τον Τσίπρα ο οποίος δεν του έτεινε χείρα βοηθείας και τον άφησε μόνο στον λάκκο των λεόντων να τον κατασπαράξουν», τονίζουν με νόημα.

Οι τελευταίες εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα τα πρώην συντρόφια του Κοτζιά. Η κίνησή του να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να φροντίσει για την υστεροφημία του μέχρις εσχάτων.

Κι αν κρίνουμε από την ανάλυση που μας έκαναν τα συντρόφια του θα λειτουργήσει σαν… οδοστρωτήρας που θα σαρώσει τα πάντα.

Δεν ξέρουμε αν πραγματικά είναι αθώος, αν ο Σόρος λάδωσε με 50 εκατομμύρια τον εθνομηδενισμό της κυβέρνησης κι αν χρησιμοποιήθηκαν απόρρητα κονδύλια για να ξεπουληθεί η Μακεδονία ή αν ισχύουν οι κατηγορίες για τις παράνομες βίζες. Φανταζόμαστε ότι ο Καμμένος θα κληθεί από την δικαιοσύνη να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και η αλήθεια θα λάμψει.


Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι τη στιγμή που ο Τσίπρας ξεκινάει την αντεπίθεση προτάσσοντας την υποτιθέμενη κάθαρση μπας και σταματήσει την νικηφόρα πορεία της ΝΔ, την ίδια στιγμή… σκάει η μήνυση Κοτζιά και επισκιάζει την εκστρατεία λάσπης του Μαξίμου.

Τυχαίο; Ποιος ξέρει...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ρασπούτιν κλαίει με μαύρο δάκρυ στην πλάτη του Αλέξη επειδή ο Κοτζιάς τους χάλασε την προβοκάτσια. Πάει το πόρισμα της εξεταστικής για τα φαινομενικά σκάνδαλα στην υγεία, πάει και η προβοκάτσια της Novartis, πάει κι ο Γιάννος κι ό,τι άλλο παπατζιλίκι ετοιμάζουν στα υπόγεια του Μαξίμου σε μια απέλπιδα προσπάθεια ανάσχεσης της καταστροφικής πορείας της κυβέρνησης.

Ίσως ο Κυριάκος να εξέταζε το ενδεχόμενο να βάλει πρώτο τον Κοτζιά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Τέτοιο δώρο, την ώρα που οι ολετήρες ποντάρουν τα πάντα στην σκανδαλολογία εν όψει της κάλπης ήταν ανέλπιστο.

Πρόκειται για την πιο σουρεαλιστική στιγμή της καταρρέουσας μεταπολίτευσης.

Να κατηγορεί ο δήθεν ηγέτης της κάθαρσης τον αντίπαλό του για διαφθορά και να πιάνεται με την γίδα στην πλάτη. Κι όχι κατόπιν καταγγελιών του αντιπάλου, άλλα των δικών του.

Αχ βρε Αλέξη ούτε αυτή η προβοκάτσια σου βγήκε ή καλύτερα όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα.

Αναμένουμε με αγωνία τα νέα πυρά του Κοτζιά.

Κοίτα να δεις που απ΄ ότι φαίνεται ο λαοπρόβλητος βρήκε τον δάσκαλό του.

Τι άλλο του μένει τώρα μπας και ανακάμψει καθώς η κάθαρση... λερώθηκε από τον Νίκο;

Η ελεημοσύνη στους χαχόλους και οι συντάξεις που μάλλον θα γλυτώσουν την μάχαιρα. Τι νομίζατε, τζάμπα ξεπούλησε κοτζάμ Μακεδονία.

Ίσως να έδιωχνε πάραυτα και τον Καμμένο καθώς πλέον δεν κινδυνεύει μόνο η κυβέρνηση όσο τον κρατάει, αλλά και το ίδιο του το κόμμα που είναι σαν καζάνι έτοιμο να εκραγεί.

Αρκούν όμως για να αναστρέψει την κατρακύλα ο παρολίγον σωτήρας μας.

Χλωμό.

Δώσε πόνο σύντροφε Νίκο. Τελικά η κατήχηση του ΚΚΕ παραμένει ανεξίτηλη. Διότι μην μας πείτε ότι δεν έπαιξαν ρόλο για την έκρηξή του και... οι συντροφικές τύψεις.

Άραγε ποιος θα φανταζόταν πριν από λίγο καιρό ότι το ΚΚΕ θα κατάφερνε να ηγείται και πάλι της πρωτοπορίας; Αστειευόμαστε βέβαια...

Το κατάφερε όμως και αυτό ο λαοπλάνος.

Τέτοια πρωθυπουργική αποτυχία δε έχει ξαναϋπάρξει.

Μα να του γυρίσουν μπούμερανγκ όλα;

Επειδή λοιπόν οι κάλπες πλησιάζουν, ας αναλογιστείτε τα παραπάνω πριν από την σοφή σας επιλογή.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Καλύτερα με το παλιό που μας έβγαζε κούτσα κούτσα από την κρίση με την εδαφική ακεραιότητα ανέπαφη, παρά με το νέο που φέσωσε και τα δισέγγονά μας τα οποία μάλλον θα πηγαίνουν στη Λαμία με διαβατήριο.

Όσο για την διαφθορά, αποδείχτηκε ότι το νέο ξεπέρασε το παλιό... έτι περαιτέρω. Γιατί αν ισχύουν οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Καμμένος, οι προηγούμενοι θα είναι... αρσακειάδες μπροστά τους.

Καλό βόλι….

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]