Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία


Αποστρατεύθηκαν ο αττικάρχης 
και άλλοι τρεις υποστράτηγοι της ΕΛ.ΑΣ

Άρχισαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε προχθές στο ΦΕΚ και δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε νέο αρχηγό να προχωρήσει χωρίς νέα αξιολόγηση των αξιωματικών.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων της ΕΛΑΣ, υπό τον αρχηγό, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, και τη συμμετοχή δύο αντιστράτηγων του Στρατού, το οποίο έκρινε διατηρητέους όλους τους αντιστράτηγους της ΕΛΑΣ.

Με την αποστρατεία τεσσάρων υποστρατήγων, μεταξύ των οποίων και ο νυν γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής και με μακρά πορεία στην Ασφάλεια Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, συνεχίστηκαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, που άρχισαν σήμερα.

Ειδικότερα, υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των αντιστρατήγων του Σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (20) υποστρατήγους γενικών καθηκόντων.

Προήχθη στο βαθμό του αντιστρατήγου, για κάλυψη κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, ο υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ενώ διατηρητέους έκρινε το Συμβούλιο τους:

1. Κωνσταντίνο Σκούμα

2. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

3. Ανδρέα Βασιλόπουλο

4. Νικόλαο Μενεξίδη

5. Φώτιο Δομζαρίδη

6. Νικόλαο Ζησιμόπουλο

7. Παναγιώτη Κορδολαίμη

8. Στυλιανό Βολυράκη

9. Δημήτριο Κρίκα

10. Αχιλλέα Σκανδάλη

11. Γεώργιο Τηλελή

12. Παναγιώτη Ντζιοβάρα

13. Μιλτιάδη Πουρσανίδη

14. Αναστάσιο Μανιάτη

15. Γεώργιο Ψωμά

Ως ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων έκρινε τους κατωτέρω τέσσερις υποστρατήγους γενικών καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του επιτίμου της θέσης που κατείχαν, ενώ θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες:

1. Χρήστο Παπαζαφείρη

2. Εμμανουήλ Πλουμή

3. Αθανάσιο Μαντζούκα

4. Ιωάννη Τόλια

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]