Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπουτάρης: Με τους τούρκους αισθανόμαστε αδέρφια


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που παρέθεσε το τουρκικό προξενείο, στο πλαίσιο της 95ης Επετείου για τη Διακήρυξη της Δημοκρατίας της Τουρκίας, σε αίθουσα πολυτελούς ξενοδοχείου, ο κ. Μπουτάρης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι άσχετα με το εάν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών «εμείς με τους Τούρκους αισθανόμαστε αδέλφια».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για μουσουλμανικό νεκροταφείο στη Θέρμη, προσθέτοντας ότι προχωρούν και οι διαδικασίες ενός χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους στη Θεσσαλονίκη.

«Να ξέρετε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι πλάι, σ’ όλες τις προσπάθειες, για να αναδείξει την τουρκική παρουσία στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος.

Σχόλιο: Αδέλφια του οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Ψευτομακεδόνες, οι αντίφες, τα τραβέλια, οι «καλλιτέχνες» που βλασφημούν ιερά και όσια, οι εκπρόσωποι κάθε άλλης νεοταξίτικης μαγαρισιάς. Όλους τους αγαπάει κι ένα πράγμα μόνο απεχθάνεται: τους Έλληνες.

Εμβληματική πραγματικά μορφή της πιο σιχαμερής και συνάμα αξιολύπητης νεοελληνέζικης παρακμής των εσχάτων χρόνων, ως το κατεξοχήν αναγνωρίσιμο ίσως μέλος μιας ακραία ανιστόρητης κι αμόρφωτης πλέμπας, η οποία εδώ και χρόνια αφοδεύει την ψευτοπροοδευτική της αλητεία πάνω σε οτιδήποτε ελληνικό, εκφωνώντας χυδαίους δεκάρικους κρετίνικης «ανεκτικότητας» (τη στιγμή που δεν ανέχεται την ίδια της την πατρίδα) και γελοίου «αντιρατσισμού» (την ώρα που μισεί και σιχαίνεται την ίδια τη δική της ράτσα).


Έχει βέβαια και μία δυνητική…χρησιμότητα η θλιβερή του ύπαρξη, καθώς αυτή η ανθρώπινη καρικατούρα είναι τόσο ξετσίπωτα και κραυγαλέα προκλητική, που μπορεί προφανώς να διεγείρει και κάποιες κοιμισμένες συνειδήσεις.

Απειροελάχιστο πάντως αντίδωρο αυτό, σε σχέση με το τόσο βαρύ τίμημα: να εκπροσωπεί δηλαδή επίσημα ένα τέτοιο πλεγματικό κι ανελλήνιστο φασιστοειδές την αγιοτόκο και πάλαι ποτέ βαθύτατα πνευματική συμβασιλεύουσα.

Για την πλειονότητα πάντως του σημερινού πληθυσμού της δεύτερης πιο εκφυλισμένης πλέον πόλης μιας εκφυλισμένης χώρας, προφανώς αυτός είναι που τους αξίζει.

Όσοι πάλι αισθάνονται πως δεν συγκαταλέγονται σ’ αυτή την πλειονότητα, καιρός επιτέλους και να αρχίσουν να το αποδεικνύουν.

Μέχρι στιγμής πάντως αυτοί που πραγματικά το πράττουν είναι δυστυχώς ελάχιστοι…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "«Να ξέρετε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι πλάι, σ’ όλες τις προσπάθειες, για να αναδείξει την τουρκική παρουσία στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος."


    Και ποια ειναι αυτη η τουρκικη "παρουσια" στην Θεσσαλονικη ,ρε τιτανοτεραστιε μπετοβλακα;

    Περα απο το γεγονος οτι ανιστορητα το προξενειο Θεσσαλονικης θεωρειται ο χωρος γεννησης του

    μεγαλυτερου σφαγεα των Ελληνων και περα απο το γεγονος οτι αυτο το "προξενειο" αποτελεσε στοχο

    για προβοκατσια ωστε να ξεριζωθει το Ελληνικο στοιχειο της Πολης στα "Σεπτεμβριανα";

    Μηπως η μετονομασια δρομων με ονοματα τουρκων "ηγετων";

    Ειναι εκπληκτικο πως η βλακεια και ο αυτοεξευτελισμος αποτελουν αναποσπαστο κομματι της

    "προσωπικοτητας" των ραγιαδων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά μία έννοια δεν έχει άδικο, δεδομένου του ότι η πλειονότητα των σημερινών Τούρκων είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες, κάτοικοι της Μικράς Ασίας από αρχαιοτάτων χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσοι εξισλαμισμενοι Ελληνες λατρευουν τον σφαγεα των Ελληνων που δεν εξισλαμιστηκαν,τοτε

      σιγουρα δεν ειναι αδερφια μας.

      Αλλα ο μπετοβλακας ραγιαδοδημαρχος το λεει με αλλη εννοια:

      Αφου ειμαστε "αδερφια", δεν μας χωριζει τιποτα, οποτε μπορουμε να τα "βρουμε" σε Θρακη,

      Αιγαιο και Κυπρο.

      Δηλαδη να αποδεχτουμε τον νεοοθωμανισμο του "σουλτανου",χωρις αντιρρησεις!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]