Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ


Η ιδεολογική υποδούλωση και η ώρα της αντίστασης

Από τον Θεόδωρο Γ. Καράογλου

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί βάσει οργανωμένου σχεδίου! Καθοδηγούμενος από μια εκδικητική μανία προς τα εθνικά ιδεώδη μας, «εργάζεται» συστηματικά προκειμένου να μετατρέψει την Ελλάδα σε τόπο απάτριδων. Γι’ αυτό και την ώρα της κάλπης, που πλησιάζει, θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Μαζί με τον κυβερνητικό εταίρο του, τους ΑΝ.ΕΛ., διαλύει έναν προς έναν τους πυλώνες της εθνικής ταυτότητάς μας. Επιχειρούν να μας πείσουν ότι το να μιλάς σήμερα για την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια είναι αναχρονιστικό, ακροδεξιό και οπισθοδρομικό. Με την καλοστημένη προπαγάνδα τους ευνουχίζουν την κοινωνία, εξασθενούν τους συνεκτικούς δεσμούς μας, χλευάζουν και απαξιώνουν αρχές, αξίες, ιδανικά, οδηγώντας μας σε ιδεολογική υποδούλωση.

Και μόλις κάποιος τολμήσει να αρθρώσει δημόσια αντίθετη άποψη, παραθέτοντας σειρά επιχειρημάτων, σπεύδουν άρον άρον να του κολλήσουν την ταμπέλα του «φασίστα»! Αυτή είναι η δημοκρατία τους… Όπως και αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν να εγκαθιδρύσουν: Μια λαϊκή δημοκρατία όπου θα κυριαρχούν το πρωτόγονο κοινωνικό μίσος, η παρακμή και ο ψευτοπροοδευτισμός μιας θολής κουλτούρας του μπάχαλου, της ανορθοδοξίας και της άρνησης.


Τους ακούμε, για παράδειγμα, να αναγνωρίζουν την ύπαρξη «Βόρειας Μακεδονίας», όμως δεν δέχονται τη Βόρεια Ήπειρο. Ο Ρουβίκωνας έχει το ελεύθερο να καταστρέφει και να καταλαμβάνει χώρους στα πανεπιστήμια, γιατί κάνει… ακτιβισμό! Οι ιδεοληπτικές εμμονές τους αγκαλιάζουν επιλεκτικά συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, αδιαφορώντας απέναντι στο κλάμα της μάνας του Κατσίφα. Μετατρέπουν ανερυθρίαστα την πατρίδα μας σε «αποθήκη ψυχών», πριμοδοτώντας τη μιζέρια. Εφαρμόζουν ένα μακιαβελικό σχέδιο, ώστε να αποδομήσουν κάθε γραμμή εθνικής άμυνας και κάθε ίχνος ελληνικής συνείδησης.
Κάπου εδώ πρέπει να μπει ένα τέλος!

Όσοι δεν θέλουν τα παιδιά τους να ζήσουν σε αυτή τη «νέα» Ελλάδα, ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι η αντίσταση. Όχι με ακραίες αντιδράσεις, όπως των πρώην «αγανακτισμένων» της τριετίας 2012-2015, που έγιναν «βολεμένοι», αλλά με επιχειρήματα, αυτοκριτική και αποφασιστικότητα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να εργαστούμε σκληρά για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της προόδου και των επενδύσεων.

Είναι εθνική υποχρέωσή μας να κλείσουμε τα αυτιά στον λαϊκισμό και στους «αχθοφόρους» ξένων συμφερόντων, που εφαρμόζουν σχέδιο εκποίησης των συνεκτικών στοιχείων του Ελληνισμού. Προσωπικά πιστεύω ότι, όταν ένα έθνος χάνει την πίστη στον εαυτό του, χάνει την ψυχή του. Το καλύτερο αύριο οικοδομείται μονάχα εάν αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ηθική και πνευματική κρίση. Εάν αλλάξουμε τον εαυτό μας, για να αλλάξουμε την κοινωνία και τη χώρα. Εάν σεβαστούμε την Ιστορία, τη γλώσσα, την Παιδεία μας. Ανακτώντας την εθνική αξιοπρέπεια θα ανακτήσουμε και την οικονομική.

Αυτή πρέπει να είναι η δική μας γραμμή εθνικής άμυνας. Όσο χάνουμε την αποφασιστικότητα και την πίστη στα ιδεώδη μας, θα ευθυνόμαστε για τον «θάνατο» της Ελλάδας που μας κληροδότησαν οι γονείς μας. Και τότε θα είμαστε υπόλογοι στις επόμενες γενιές!

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]