Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έξαλλος ο Βαρθολομαίος με Τσίπρα και Ιερώνυμο


Άντεξα Ερντογάν, Πούτιν, δε θα με απαξιώσει ο Τσίπρας

Πληροφορίες για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου το Σάββατο στο Φανάρι, φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η οργή του Πατριάρχη ήταν τέτοια, που αντιμετώπισε τον κ. Γαβρόγλου “ως δάσκαλο με ατακτούντα μαθητή”. Τον επιτίμησε σκληρά, του είπε ότι αυτός τουλάχιστον που είναι “Φαναριώτης” και αρμόδιος υπουργός θα έπρεπε να τον ενημερώσει εγκαίρως, ώστε να παρέμβει για να ληφθεί υπ’ όψιν και η θέση του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως σε αυτήν, ότι δεν έπρεπε να τον παραγκωνίσουν, ότι θα δουν την οργή του.

Μάλιστα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης φέρεται να είπε στον υπουργό Παιδείας, σε έντονο ύφος : «Δεν γίνεται να με σέβεται ο Ερντογάν και να με απαξιώνει ο Τσίπρας, δεν το δέχομαι».

«Εγώ δεν δείλιασα μπροστά στις επιθέσεις ολόκληρης της Ρωσίας, του Πούτιν, θα δεχθώ αυτήν τη συμπαιγνία εις βάρος μου; Απατάσθε», πρόσθεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]