Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας


Τρεις αστυνομικοί τραυματίες

Επίθεση με πολλές βόμβες μολότοφ δέχτηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας από ομάδα αγνώστων ατόμων επί της οδού Βερανζέρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες - περίπου πενήντα άτομα τα οποία αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο - πυρπόλησαν κλούβα που βρισκόταν επί της 3ης Σεπτεμβρίου.

Από την επίθεση δύο αστυνομικοί αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε ελαφρά από σπασμένα τζάμια. Οι τρεις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζεται ότι επίθεση κουκουλοφόρων είχε σημειωθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών, στην οδό Ερμού στις 6 Οκτωβρίου με τους δράστες να πετούν οκτώ βόμβες μολότωφ στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αλλά και έναν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκι.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΘ-Πισοδέρι!!!
    Καλά σας έκαναν! Σας το είχαμε πει, ότι από δω και πέρα δεν θα σας λυπόμαστε! Από τη στιγμή που δεν μας αφήσατε να υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας είστε προδότες! Βγάλτε το εθνόσημο και εκτελέστε όποια εντολή θέλετε!
    https://www.youtube.com/watch?v=ZwVU0FqElQE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]