Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυστηρό μήνυμα Κοτζιά προς ΠΓΔΜ


"Δεν υπάρχει ουδεμία λύση χωρίς την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών"

Σαφές μήνυμα προς την ΠΓΔΜ πως δεν υπάρχει λύση στο ζήτημα της ονομασίας χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει αποδεκτή η Συμφωνία των Πρεσπών, έστειλε από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

«Σήμερα ξεκινήσαμε τη συζήτησή μας με τα θέματα που αφορά τη FYROM. Εξήγησα, ότι πρέπει να γίνει κατανοητό στα Σκόπια, ότι δεν υπάρχει ουδεμία λύση χωρίς την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών και ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό που λένε οι δύο αντιπολιτεύσεις στην Ελλάδα και στα Σκόπια, ότι μπορούν δηλαδή να εξασφαλίσουν μια καλύτερη, για την κάθε πλευρά Συμφωνία, διότι απλά δεν βγαίνει ούτε με την αριθμητική του Δημοτικού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών για τη συζήτηση στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εσυ μπουγατσοφαγε χρησιμοποιεις αριθμητικη τρελοκομειου.

    Ασε που οι ιστορικες σου "γνωσεις" προκαλουν γελιο στους μαθητες Δημοτικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σκοπιανοί είναι αδιάλλακτοι και ζητούν το σκέτο "Μακεδονία", εύχομαι από καρδιάς να μην περάσει η προδοτική συμφωνία για να δω τα μούτρα σας τι έκφραση θα πάρουν. Μην τολμήσετε μετά να παραχωρήσετε σκέτο το "Μακεδονία" κάτω από την πίεση των ξένων γιατί προς τα εκεί πάει όλη η ιστορία.Φύγετε, αρκετή ζημιά στα εθνικά θέματα κάνατε.Δεν ψηφίζουν οι ξένοι, εμείς ψηφίζουμε και την εξουσία δεν την ξαναβλέπετε. Ο επόμενος πρωθυπουργός να ξέρει ότι τα συλλαλητήρια θα συνεχίσουν και να μην ετοιμάσει λύσεις υπό την πίεση των ξένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]