Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν αντέχω άλλο τα σκουπίδια!!!

Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η κατάσταση. Επιθυμώ την ύπαρξη ενεργών και δυναμικών πολιτών. Που δεν θα φοβούνται να καθήσουν μπροστά στη δύναμη, την βία και την απανθρωπιά της εξουσίας.
Η κατάθλιψη αυτή πρέπει να σταματήσει. Είμαστε σε έναν τόπο που αποτελεί όαση ομορφιάς παγκόσμια. Κι εμείς αυτή την ομορφιά δεν την βλέπουμε, δεν τη νιώθουμε πια.
Πρέπει να τερματιστεί η "τηλεοπτική βία" εις βάρος των πολιτών. Δεν μπορώ να γίνομαι στόχος της προπαγάνδας των ό,ποιων συμφερόντων (που είναι πάντα αντίθετα με τα συμφέροντα της πολιτείας και των πολιτών της.
Χρειάζομαι έναν ηγέτη με πυγμή, αποφασιστικότητα και (ει το δυνατόν) έναν άνθρωπος που θα χτυπήσει τη γροθιά του στο μαχαίρι.
Δεν θέλω άλλο πια "τσουτσέκια" και "παρατρεχάμενους" της όποιας οικονομικής εξουσίας. Δεν μπορώ να με οδηγούν άνθρωποι χωρίς ικανότητες. Άνθρωποι που δεν θα μπορούσαν να διαχειριστούν ούτε έναν καβγά δύο παιδιών. Δεν αντέχω να με θεωρούν "ένα τίποτε" που γεμίζει το δικό τους κενό!
Δεν αντέχω να βλέπω αυτόν τον τόπο χωρίς προοπτική, να μαραζώνει σε μικροπρέπειες και μικροπολιτικές του ωχαδερφισμού και του "ότι μπορείς να κάνεις αύριο, άστο για του χρόνου". Δουλειά, σοβαρότητα, συνέπεια και τιμιότητα.
Ζητάω πολλά?
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]