Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τσίπα και η… τσίπρα δεν έχουν πλέον κανένα νόημα


Αν θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τη λέξη ντροπή και να πιάσει τόπο για την κυβέρνηση αυτή θα το κάναμε. Όμως, η τσίπα και η… τσίπρα δεν έχουν πλέον κανένα νόημα και αποδεικνύεται ημέρα με την ημέρα.

Απόδειξη τα όσα έγιναν με το Μαξιμαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το οποίο πληρώνει ο ελληνικός λαός από την τσέπη του με 6 εκατ. ευρώ το χρόνο. Απείρως περισσότερα είναι αυτά που δίνουμε και για την ΕΡΤ για να κάνουν τι; Να γίνονται οι σερβιτόροι του Μαξίμου; Να «φυτρώνουν» ειδήσεις που δεν ισχύουν και που γράφονται στα υπόγεια; Να «αποκαλύπτουν» εντυπωσιακά θέματα και αποκλειστικότητες που όλως τυχαίως αφορούν την επιτυχία της κυβέρνησης της αριστεράς;

Το ΑΠΕ και η ΕΡΤ είναι κρατικά μέσα ενημέρωσης, δεν είναι κομματικοί βραχίονες. Δεν είναι ούτε Αυγή, ούτε Κόκκινο τα οποία πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν προπαγάνδα. Είναι ανεξάρτητα μέσα που πρέπει να παίζουν αντικειμενικές ειδήσεις και να μην «γέρνουν» προς καμιά πλευρά.

Το ψεύτικο, όπως αποδείχθηκε, ρεπορτάζ για τη μη περικοπή των συντάξεων, συνιστά ντροπή για το ΑΠΕ. Συνιστά ντροπή και για το Μαξίμου που το χρησιμοποιεί για να περνά τις ειδήσεις που θέλει. Το ΑΠΕ δεν είναι ΕΡΤ. Το κρατικό κανάλι δεν τον βλέπει κανένας, δεν έχει καμιά παρέμβαση, είναι για τα μπάζα. Όσο κι αν σκούζουν από το πρωί ως το βράδυ δεν τους δίνει καμιά σημασία ο κόσμος.

Όμως, το ΑΠΕ, μπορεί να διαμορφώσει καταστάσεις διότι έχει συνδρομητές όλα τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως τα sites που ανεβάζουν γρήγορα ειδήσεις.


Όταν λοιπόν γράφει το Πρακτορείο «ο πρωθυπουργός έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο που έσπευδαν να του σφίξουν το χέρι», το παίρνουν όλοι και βάζουν τίτλο «αποθέωση Τσίπρα». Αυτό είναι διαμόρφωση κοινής γνώμης, ακόμη κι αν ο ρεπόρτερ ήταν… υπερβολικός ή πολύ… σαλιάρης.

Όταν το ΑΠΕ λέει «οι δανειστές συμφώνησαν και δεν θα περικοπούν οι συντάξεις», το αναδημοσιεύουν όλοι, το διαβάζουν οι συνταξιούχοι και λένε «να μας ζήσει ο πολυχρονεμένος Αλέξης που κατάφερε να μας γλιτώσει».

Αν τώρα τις «ειδήσεις» τις δίνουν οι γνωστοί πραιτοριανοί του Αλέξη για να αλλάξουν την ατζέντα ή να φτιάξουν κλίμα, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Άλλωστε κι επί των χρόνων του μετρ της προπαγάνδας, Γκέμπελς, κανείς δεν μιλούσε. Τα στόματα άνοιξαν αργότερα, αλλά ήταν αργά.

Κι αυτή είναι μια ωραία ιστορία για το πόσο πολύ αντικειμενική είναι η αριστερά όταν κυβερνά κι όταν δεν κυβερνά.

Αλλά για σκεφτείτε να κυβερνούσε η ΝΔ και να γινόταν κάτι τέτοιο στο ΑΠΕ. Θα έπεφταν κεφάλια, μέχρι και τον πρωθυπουργό θα έβριζαν. Τώρα… απλά είναι Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και δεν μας φτύνουν… ψιχαλίζει.

Σήμερα κάτι κακόμοιρα δημοσιογραφάκια στην ΕΡΤ, σε μια… δεύτερη ματιά που έριξαν στο fake news της κυβέρνησης προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Άξιοι οι μισθοί τους, αλλά γιατί να τους πληρώνουμε εμείς;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]