Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα υπογραφεί συμφωνία με τα Σκόπια εν αγνοία του Ελληνικού λαού;


Μας λένε λοιπόν, πως θα υπογράψουμε τώρα συμφωνία για το όνομα, ώστε να αρχίσει η ενταξιακή διαδικασία στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια

Ομολογώ πως με έχουν ξεπεράσει τα όσα συμβαίνουν με τις ελληνοσκοπιανές διαπραγματεύσεις. Για το μόνο που έχω πεισθεί, είναι πως η αδικαιολόγητη και βλαπτική για τα ελληνικά συμφέροντα σπουδή οφείλεται σε δεσμεύσεις υλοποίησης αμερικανικών και γερμανικών σχεδίων, προς εξυπηρέτησή τους.

Αλλά και αν ακόμη κάνω λάθος, αν η σπουδή οφείλεται σε ερασιτεχνισμό, ή σε αλαζονεία του τύπου «εμείς μπορούμε εκεί που οι άλλοι δεν μπόρεσαν», ή σε μικροκομματισμό να φέρουν δήθεν μια επιτυχία στον ωκεανό των αποτυχιών, εν όψει εκλογών, ή, τέλος και σε άγνοια σε βάθος του ζητήματος, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, αφού εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Βομβαρδιζόμαστε τόσο καιρό από την αναμονή του περιβόητου τηλεφωνήματος του Ζόραν Ζάεφ στον Α. Τσίπρα, που θα σημαίνει πως όλα συμφωνήθηκαν και αναμένεται η συνάντηση στις Πρέσπες για να υπογραφεί η συμφωνία. Ποια συμφωνία όμως; Όχι πλήρης, αλλά ημιτελής, με εκκρεμότητες και προϋποθέσεις. Θα δοθεί προθεσμία δύο ετών, ώστε μέσω δημοψηφίσματος στα Σκόπια και άλλων διαπραγματεύσεων να υπογραφεί η οριστική συμφωνία.

Μια πρώτη διαφορά είναι, ότι στα Σκόπια θα διενεργηθεί δημοψήφισμα. Στην Ελλάδα, δεν θα συμβεί αυτό αλλά θα αποφασίσει η Βουλή, με απλή πλειοψηφία. Ο ελληνικός λαός δηλαδή, δεν θα ερωτηθεί για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως γίνεται άλλωστε στα κομμουνιστικά καθεστώτα, όπου οι υπήκοοι -και όχι πολίτες- έχουν ρόλο προβάτου και αποφασίζουν οι σύντροφοι Καρανίκας, Αυλωνίτου και λοιποί.

Πλήρης περιφρόνηση του ελληνικού λαού, και για δεύτερο λόγο. Κατά το Σύνταγμα, για ζητήματα εθνικής κυριαρχίας απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία - όπως και τα Μνημόνια. Ούτε αυτό θα συμβεί, με την κυβερνητική αυταρχικότητα να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τη βούληση του λαού. Άλλωστε, οι ύβρεις προς τους Έλληνες πατριώτες, συνεχίζονται, δείχνοντας και το ήθος των πολιτικών που τις εκστομίζουν. Φυσικά ο σκοπός τους είναι ο διχασμός του λαού. Σε ήρεμες κοινωνίες, ο κομμουνισμός είναι περιθωριακός στην γραφικότητά του. Με την Ελλάδα σε πορεία προς τον τρίτο κόσμο, έχουν ελπίδες για σοβιετικές κολεκτίβες σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Μας λένε λοιπόν, πως θα υπογράψουμε τώρα συμφωνία για το όνομα, ώστε να αρχίσει η ενταξιακή διαδικασία στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια και να οριστεί τελική ημερομηνία έναρξης για τις διαπραγματεύσεις ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά, αν μετά από δυο χρόνια, δεν περάσει η συμφωνία στα Σκόπια, τότε αποσύρουμε κι εμείς την υπογραφή μας. Με προσβάλλει σε απίστευτο βαθμό ο εμπαιγμός του λαού και η υποτίμηση της νοημοσύνης μου.

Δηλαδή, θα μπουν τα Σκόπια στον προθάλαμο του ΝΑΤΟ, και αν δεν εγκριθεί από τους Σκοπιανούς η συμφωνία, τι θα συμβεί; Θα θέσουμε βέτο στην ένταξή τους, ενώ βρίσκονται ήδη μέσα; Ο Ν. Κοτζιάς θα πάει κόντρα στους Αμερικανούς και ο Α. Τσίπρας στην Μέρκελ; Μα, ήδη υλοποιούν το αμερικανογερμανικό σχέδιο. Η ικανοποίηση που εκδηλώνει ο κ. Πάιατ, είναι ενδεικτική. Τι φαντάζονται εκεί στην κυβέρνηση; Ότι δεν καταλαβαίνει ο λαός τι συμβαίνει; «Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»;

Ακόμη και αν χαλάσει στον δρόμο η συμφωνία, η επόμενη διαπραγμάτευση θα λάβει ως δεδομένα τα συμφωνηθέντα. Το σημαντικό, όπως είπε ο Ζάεφ, είναι ότι στη συμφωνία είναι εγγυημένη η γλώσσα και η ταυτότητα που παραμένουν «μακεδονικές». Για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν είναι πρόβλημα. Η εθνομηδενιστική του αντίληψη δεν οδηγούσε στα στελέχη του να ζητούν ενυπογράφως -και άνευ λόγου- να ονομαστούν τα Σκόπια μόνον ως Μακεδονία; Κάτι παρόμοιο κάνουν και τώρα.

Ένα ακόμη εξοργιστικό στοιχείο είναι η άγνοια της Βουλής για την συμφωνία που ολοκλήρωσε ο Ν. Κοτζιάς. Ο Ζάεφ ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων. Ο Τσίπρας όχι. Τι συμφωνία ήταν; Γραπτή, προφορική, με νοήματα; Οι διαφωνίες Ντιμιτρόφ - Ζάεφ ελήφθησαν υπόψη; Και από πού πήγαζε η επαναλαμβανόμενη αισιόδοξη θέση του Ν. Κοτζιά ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από την υπογραφή;

[Πολύ θα ήθελα να πληροφορηθώ, από πότε άρχισε ο Ν. Κοτζιάς να ασχολείται με το Σκοπιανό ζήτημα. Για τον Α. Τσίπρα δεν ρωτάω. Το ενημερώνει ο στρατηγικός σύμβουλός του].

Μακεδών
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Εργάστηκε ως ερευνητής και δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, της Οξφόρδης και του Μαρβούργου. Σήμερα είναι καθηγητής «Πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

    Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος. Το πάσο μάλλον για να ασχολείται με τα πάντα.
    .https://el.wikipedia.org/wiki/Νίκος_Κοτζιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την χούντα την ξέρετε; το "αποφασίζομεν και διαττάσομεν" το ξέρετε; ο Καμμένος που βόσκει; ούτε αυτόν ενημέρωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αξιωματικοί αποφάσιζαν και διέτασσαν για να μην πάρουν την εξουσία οι αριστεροί που αποφασίζουν και διατάσσουν την εξαφάνιση του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας που μισούν θανάσιμα!
      Την επανάσταση του 1967 την μίσησαν οι αριστεροί και την έριξαν οι Αμερικανοί ακριβώς διότι ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

      Διαγραφή
  3. Θα ψηφιστεί αυτή η συμφωνία, νομικό και πολιτικό έκτρωμα, από τη Βουλή;
    Αυτοί οι Δαίμονες-Εφιάλτες της Ελλάδος έχουν και δαιμονική πανουργία.. Ως πιο “ΛΟΑΤΚΙ” από αυτούς του παρέλασαν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, κοιτάνε να περάσουν τη συμφωνία “ΛΟΑΤΚΙΚΑ” !
    Δίνουν τα πάντα αλλά και δεν τα δίνουν! Συμφωνία με αναστολή!
    Και ποιος υπεύθυνος; Κανένας αφού δεν υπάρχει οριστική συμφωνία! Έγκλημα με...δόσεις!
    Ο λαός πρέπει να αγωνιστεί μέχρις εσχάτων. Αυτή η προδοσία που πάνε να του επιβάλουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ πρέπει να καταπέσει πριν οριστικοποιηθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο ελληνικός λαός δηλαδή, δεν θα ερωτηθεί για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα,

      όπως γίνεται άλλωστε στα κομμουνιστικά καθεστώτα,

      όπου οι υπήκοοι -και όχι πολίτες- έχουν ρόλο προβάτου και αποφασίζουν οι σύντροφοι Καρανίκας, Αυλωνίτου και λοιποί."


      "ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ"

      ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
      ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ
      ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ!

      ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ
      Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ...
      Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΚΑΛΗ!
      ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ!!!

      ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ!
      ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΝ ΩΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!
      ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΧΡΙΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

      Διαγραφή
  4. Η ΑΠΑΤΗ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ" ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

    OΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΉ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ Ή ΣΕΡΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΛΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ Ή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΛΑΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΣΥΝΆΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΟΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΛΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ "ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΤΑ ΚΟΤΖΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΛΛΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΛΛΙΚΗ ΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΤΟ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΣΛΑΒΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάμε γιά Ελλάδα τής Μελούνας ώς τά Τέμπτη θά ε΄ναι τά νέα σύνορα μας δέν τό έχουμε καταλάβει ; Εφαρμόζεται τό σχέδιο Φαιδώρα γιά εδαφική συρρίκνωση μας. Σέ εξέλιξη τό ανθελληνικό σχέδιο ΤΥΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ερώτημα πότε θά συγκροτηθούν ειδικά δικαστήρια ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΠΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. "Ερώτημα πότε θά συγκροτηθούν ειδικά δικαστήρια ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΠΑΝΟΣ"

      ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΚΑΝΑΜΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ ΝΑΙ η ΟΧΙ;

      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΘΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

      Διαγραφή
  5. Ο άνθρωπος θέλει απλά κρέμασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι αποδεχθήκατε ως ηγέτη σας για την αποτροπή της προδοσίας της ιστορίας του Ελληνικού έθνους τον μικη τον κομμουνιστή διεθνιστή και τους υπόλοιπους αριστερούς του σπίθα.
    Τώρα πάτε να ηρωοποιήσετε και να βάλετε ως μπροστάρηδες εκ νέου τις αριστερές ...μακεδονομάχους πρώην πασοκογουμαν νυν Καζάκη!!!

    ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΓΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ!
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ
    ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ
    ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ!!!

    ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ...ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ...ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ... ΧΘΕΣ!!!

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ"!!!

    ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΕΥΕΤΕ - ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΑΤΕ ...ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (1917), ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ (1940), ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ (1974) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ...ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΟΥΔΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ...- ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τσίπρας πήρε μιάν απόφαση. Μιάν απόφαση συμφωνη με το ιδεολόγημά του. Μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι του Σύριζα το 1992 στην αιχμή του θέματος, πήγαν στα Σκόπια και διαδήλωναν υπέρ των θέσεων των Σκοπίων και κατά των θέσεων της τότε Ελληνικής Κυβέρνησης. Από τότε, έμπρακτα, συμφωνούσαν ότι τα Σκόπια έπρεπε να αναγνωριστούν ως Μακεδονία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]