Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα πομακόπουλα τίμησαν την Ελληνική Σημαία και γιόρτασαν την 25η Μαρτίου


Τίμησαν την πατρίδα και όσους θυσιάστηκαν γι’ αυτήν

Κόντρα στις επιταγές των καιρών και στην συστηματική προσπάθεια εκτουρκισμού τους, οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης σήκωσαν και σήμερα ψηλά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ τιμώντας για άλλη μια φορά γεμάτοι υπερηφάνεια την πατρίδα και εκείνους που κάποτε θυσιάστηκαν γι’ αυτήν.

Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Σμίνθης μαζί με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους διοργάνωσαν μια πολύ όμορφη και συγκινητική γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θυμίζοντας στο κοιμισμένο κράτος των Αθηνών πως αν χρειαστεί θα κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν την πατρίδα τους.

ΒΛΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΑΘΗΝΑ;

Δε χωράνε πολλά λόγια
Μόνο περηφάνια γι’ αυτά τα γνήσια ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Σ. Καραχότζα










Φωτογραφίες Μιχάλης Πασσαλής
XanthiNet


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]