Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κανείς δεν έχασε στέλνοντας τους Τούρκους στη στέπα τους


Η Ευρώπη βάζει στη θέση του 
τον ψωνισμένο «Σουλτάνο» Ερντογάν
Ενώ στην Ελλάδα δίνονται... κίνητρα και αβάντα στους Γείτονες με τουρκοποίηση της μειονότητας!

Δεν χρειαζόμασταν τα αποτελέσματα των ολλανδικών εκλογών για να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί απαιτούν από τις ηγεσίες τους να γίνει επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα και με τις μειονότητες που δεν θέλουν και δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες, αλλά και με τους παράνομους ξένους που μπαίνουν σε κάθε χώρα και στρογγυλοκάθονται. Χρειαζόμασταν τις ολλανδικές εκλογές, όμως, για να πει κάποιος επιτέλους στον Τούρκο αρχιτσαμπουκά Ερντογάν ότι οι μαγκιές και οι απειλές ΔΕΝ περνούν στην Ευρώπη. Να του ξεκαθαρίσει ότι
α) πιο πιθανό είναι να γίνει χαλίφης όλων των πρώην μογγολικών φύλων και
β) ότι η Τουρκία είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ και ΑΣΗΜΑΝΤΗ για να απειλήσει ολόκληρη Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ήδη έκανε δημόσια με την αναφορά για «ιερό πόλεμο». Α, ναι; Ας του στείλουν τότε πίσω πεσκέσι κάτι εκατομμύρια Τούρκους που ζουν γκετοποιημένοι στις χώρες της Ε.Ε. και τότε να δούμε πώς θα φαγώνονται μεταξύ τους σαν τα ποντίκια οι συμπαθείς ανόμοιες ράτσες ανθρώπων που συναποτελούν τον καλό μας γείτονα.

Χρειάστηκε πολύς καιρός, δυστυχώς, για να συνειδητοποιήσει η Ευρώπη ότι η ανοχή απέναντι σε μη προσαρμόσιμες και ασύμβατες με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τον Χριστιανισμό θρησκείες θα δημιουργήσει εκρηκτικά προβλήματα. Οι ισλαμιστές καμικάζι αυτοκτονίας ή και απλοί δολοφόνοι που σκόρπισαν τον θάνατο σε Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία προήλθαν από αυτές τις κοινότητες. Έχουν μεγαλώσει και επωφεληθεί τα μάλα από ένα σύστημα παροχών που ευνόησε η σοσιαλδημοκρατική και η όποια Αριστερά τις περασμένες δεκαετίες, το οποίο αποδείχθηκε όμως ότι δεν λειτούργησε. Το αντίθετο μάλιστα, τους έκανε ακόμη πιο εχθρικούς και κομπλεξικούς και άντε τώρα να τους μαζέψεις. Η Γερμανία έχει να παλέψει με εκατομμύρια μετανάστες, στους οποίους ήθελε να κάνει προπαγάνδα ο Ταγίπ Ερντογάν με Lego διαδηλώσεις υπέρ του Μεγαλείου του, η Γαλλία προσπαθεί να διαλύσει τα γκέτο που βγάζουν τους ισλαμιστές serial killers και η Ιταλία να απαλλαγεί από την… αραβοποίηση που δεν είχε επιτευχθεί ούτε… επί Ελ Σιντ! Στα κρατικά νοσοκομεία έχουν ήδη αναρτηθεί επιγραφές στα αραβικά και άλλες σχετικές γλώσσες, ενώ φανατικοί νεαροί μουσουλμάνοι δημιουργούν παντού προβλήματα απαιτώντας να κυκλοφορούν οι γυναίκες σαν… ζώα καλυμμένες με μαντίλες και την πέφτουν μπουλούκια σε αγόρια και κορίτσια της Δύσης επειδή, λέει, είναι προκλητικά ντυμένα.

Αν έστειλε ένα σαφές μήνυμα η Ολλανδία, (ιδίως με την παραδειγματική απέλαση της Τουρκάλας υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων) αυτό είναι ότι την Ακροδεξιά και τον νεο-εθνικισμό που τρέφονται από το ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό ρεύμα τούς αντιμετωπίζεις μόνο όταν το ευρωπαϊκό κράτος κάνει το καθήκον του ακολουθώντας τον νόμο και πάνω απ’ όλα προστατεύοντας τους πολίτες του. Κι αυτό θα το πετύχει πολιτισμένα η Κεντροδεξιά, η Κεντροαριστερά και όχι οι Συριζαίοι ή οι Ποδέμος και ο Μπέπε Γκρίλο που υποστηρίζουν κάθε Νιγηριανό νταβατζή με πόρνες σαν… θύμα ρατσισμού. Θες, κυρία μου, μαντίλα; Άντε στον τόπο σου ακολουθώντας με τα πόδια την καμήλα, γιατί καβάλα, σύμφωνα με τις ευγενείς παραδόσεις σας, είναι μόνο ο σύζυγος. Θες να σταματάς τη δουλειά σου και να προσεύχεσαι δεκατρείς φορές τη μέρα; Σιγά μη σου κάνουμε και ειδική αίθουσα. Είτε μάζεψέ τα όλα μαζί σε ένα τριωράκι σερί σπίτι σου και μη δεις το «Survivor» στην TV, είτε πήγαινε στην Ανατολή, στο παζάρι, με τον μουεζίνη. Ευρώπη και Ισλάμ, πολιτισμός και ακραίοι μουσουλμάνοι ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. Και δεν θα είναι ο Ευρωπαίος που θα νικηθεί, παρά μονάχα αυτοί, οι οποίοι θα γυρίσουν στη ζωώδη κατάσταση όπου, μυστηριωδώς πώς ζουν στους τόπους τους και σφάζονται μεταξύ τους, βιάζουν ό,τι βρουν ζωντανό μπροστά τους και πωρώνονται με το παραμικρό.

Δυστυχώς, την ώρα που όλη η Ευρώπη συνειδητοποιεί ότι η Τουρκία και οι ποικιλώνυμες κοινότητες και μειονότητες πρέπει να αντιμετωπιστούν δυναμικά (στο πλαίσιο του νόμου) και να καταλάβουν ότι δεν τους φοβόμαστε, στην Ελλάδα γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Με πρόσχημα ή όχημα, αν θέλετε, το Μεταναστευτικό, ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε, έναντι… οικονομικών διευκολύνσεων, να φτιάξει μουσουλμανοτρέχα γύρευε εστίες προβλημάτων σε όλη τη χώρα. Άλλωστε το ομολογούν και οι ίδιοι ότι θα κάτσουν εδώ χρόνια. Εμ βέβαια, αφού τους έχουμε ήδη στήσει σχολεία, τους δίνουμε και μισθό χωρίς να έχουμε καμία υποχρέωση, αλλά τους φτιάχνουμε και τζαμιά, και δη στη μέση της Αθήνας, για να συγκεντρώνονται όλοι μαζί, τι θα κάνουν, βλάκες είναι να φύγουν; Άσε που στα μειονοτικά σχολεία καθιερώνουν ως επίσημη γλώσσα την τουρκική οι Συριζαίοι, ενώ μιλάμε και για Έλληνες μουσουλμάνους και όχι για Τούρκους. Αν θέλουν ας μάθουν ελληνικά, διαφορετικά να πάνε πίσω στη μητέρα πατρίδα τους. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να τους μάθουμε και τούρκικα! Μάλλον το αντίθετο!

Από τα νηπιαγωγεία φτάσαμε στις έδρες Τούρκων στο ΑΠΘ, μεταφέροντας το πρόβλημα της Θράκης στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Αν αυτά δεν γίνονται από την ανεξέλεγκτη ανοησία των Συριζαίων, τότε συνιστούν κανονική επιχείρηση εκτουρκισμού, δηλαδή εθνικής προδοσίας! Τώρα που ΟΛΗ η Ευρώπη -και όχι η ακροδεξιά- κατάλαβε ότι τον Τούρκο πρέπει να τον αντιμετωπίζεις ως ειδική προβληματική περίπτωση που είναι, εμείς τους ανοίξαμε… την καρδιά μας, οπότε δεν είναι σύμπτωση ότι ο Ερντογάν βλέπει κάπου εδώ τα σύνορα των φαντασιώσεών τους. Μαντίλα και καμήλα ή γίνονται κανονικοί Ευρωπαίοι. Το δικαίωμα επιλογής το ’χουν! ΟΚ, είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί το τέρας είναι δίπλα μας και δαγκώνει, αλλά όχι και να το ταΐζουμε κιόλας το αδηφάγο στο στόμα!

Υ.Γ.: Διπλά επικίνδυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που σαλιαρίζει ελαφρόμυαλα με την Άγκυρα όπως ακριβώς καλοπιάνει, ανέχεται και κάνει διάλογο με την εγχώρια τρομοκρατία! Αυτούς που στέλνουν επιστολές-βόμβες σε Βερολίνο και Παρίσι, που ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι, τους χαϊδολογούν και ενίοτε τους καλύπτουν. Έως ότου οι πολίτες της υπόλοιπης κανονικής Ευρώπης αρχίσουν να μας θεωρούν ίσους και όμοιους με τους Τούρκους και τους λοιπούς τριτοκοσμικούς. Φοβάμαι πως άρχισαν ήδη.

Πηγή "Πρώτο Θέμα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]