Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ορκίστηκε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο Γιάννης Στουρνάρας

Ο νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πλάι σε εκείνον που ανακοίνωσε το "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν". Το ψηφιακό ρολόι λέει "μηδέν".
Ορκίστηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ο Γιάννης Στουρνάρας ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας. Στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο επίσκοπος Διαυλείας Γαβριήλ, εκ μέρους του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Μετά τη σημερινή ορκωμοσία, η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ως εξής:

- Γιάννης Στουρνάρας, διοικητής 
- Ιωάννης Παπαδάκης, υποδιοικητής.

H έτερη θέση του υποδιοικητή παραμένει κενή καθώς η θητεία της πρώην υποδιοικήτριας, Ελένης Λουρή, τερματίστηκε στις 20 Ιουνίου.

Η κάλυψη της θέσης προϋποθέτει τη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΤτΕ, το οποίο θα εισηγηθεί αρμοδίως στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ωστόσο το Γενικό Συμβούλιο δεν μπορούσε να συγκροτηθεί σε Σώμα πριν ορκιστεί ο κ. Στουρνάρας. Επομένως η θέση αναμένεται να καλυφθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ορκωμοσία ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα προηγούμενα χρόνια μπήκαν οι βάσεις για μια καλύτερη οικονομία, ένα υπόδειγμα καλύτερης οικονομικής ανάπτυξης και τόνισε πως η νομισματική σταθερότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νέου μοντέλου ανάπτυξης.

«Θεωρώ ότι η ελληνική οικονομία έχει μπει σε καλύτερη πορεία» και από τη θέση μου θα βοηθήσω προς όφελος του ελληνικού λαού, πρόσθεσε.

Πηγή: Express.gr 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Βλέπει κάποιος άλλος την οικονομία της χώρας να έχει μπει σε καλύτερη πορεία;;;;;; Βλέπει κάποιος γύρω του άτομα να προσλαμβάνονται σε δουλειά, γειτόνους, φίλους, συγγενείς να βελτιώνουν το βιοτικό τους επίπεδο;;;;; Τόσο θράσος και παραμύθι ρε αλήτη Στουρνάρα μετά την λεηλασία της χώρας και του λαού, την οποία εκτέλεσες ως πιστό φερέφωνο των σκοτεινών συμφερόντων;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;;;;;;;;; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΖΗΛΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ & ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΛΙ ΤΥΦΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς σαν την Τράπεζα της οποίας είναι Διοικητής, κατ' όνομα μόνο τράπεζα της Ελλάδος!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]