Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο διάδοχος του Εφιάλτη!

Ο παγκοσμίως γνωστός Έλληνας μουσουλμάνος ρήτορας Χαμζά Τζώρτζης, μιλώντας σε συνέδριο απευθύνθηκε στον Ερντογάν. Ο Τζώρτζης ανέφερε πως ο κόσμος έχει ανάγκη από την δικαιοσύνη των Οθωμανών, απεύθυνε μια ιστορική έκκληση προς τον Ερντογάν.

Ο παγκοσμίως διάσημος διανοούμενος Χαμζά Τζώρτζης, βρέθηκε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, σε συνέδριο της Κοινότητας Μεστζίτ του ODTÜ (σημ. μεταφρ: Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής).

Ο Τζώρτζης κατά την ομιλία του έδωσε το μήνυμα πως ¨Εμείς είμαστε ένα!¨ και περιέγραψε την ενωτική ισχύ του Ισλάμ. 

Ο διανοούμενος στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε τα εξής: 
"Μόνο το Ισλάμ μπορεί να μας ενώσει.
Μας ενώνει με την αγάπη.
Αυτή είναι η θρησκεία του δημιουργού. Ο εθνικισμός δεν μπορεί να ενώσει εμένα και εσάς.
Ο καπιταλισμός, ο σοσιαλισμός και ο φιλελευθερισμός δεν μπορεί να μας ενώσει.
Καμιά ιδεολογία πέραν του Ισλάμ δεν μπορεί να το κάνει αυτό".
ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:
ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1-2 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΟΥΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!

Ο Χαμζά Τζώρτζης ανέφερε πως οι Οθωμανοί διέδωσαν την δικαιοσύνη στην Ευρώπη, πως απέδιδαν δικαιοσύνη σε ανθρώπους κάθε θρησκείας και έκανε μια έκκληση προς τον Ερντογάν.
Ανέφερε πως σαν Έλληνας επιθυμεί να μπει πάλι η Ελλάδα υπό μουσουλμανική κυριαρχία και ότι αν μπορούσε θα σήκωνε το τηλέφωνο, θα έπαιρνε τον Ερντογάν και θα του έλεγε τα εξής:
"Κατά την γνώμη μου ήρθε ο καιρός 1-2 τουρκικά άλογα να ποτιστούνε σε ελληνικά ποτάμια. Και ίσως πάνε στην Ελλάδα και στήσουν εκεί την προ 200 ετών κατάσταση και αυτά που θα φάνε, θα μείνουν και θα φορέσουν τα δίνουμε εμείς. Ίσως έχει έρθει ο καιρός! Οι Οθωμανοί θα έρθουν!"
Εφ. Μπιρλίκ

Σχόλιο: Να τον χαίρεται η μάνα που τον γέννησε!


Σχόλιο ιστολογίου: Ο συγκεκριμένος ανήκει στην κατηγορία των "γνωστών εφιαλτών". Πόσοι άραγε είναι και τι ακριβώς κάνουν εκείνοι οι εφιάλτες που είναι καλά κρυμμένοι, είτε μέσα στο "πολιτικό σύστημα", είτε μέσα στην "κρατική μηχανή", είτε λειτουργούν ως "ελεύθεροι σκοπευτές" κινούμενοι ως απλοί πολίτες;

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Τουλάχιστον δουλεύει με οίστρο για το μηνιάτικό του. Εύγε στούς Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ,ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑ. ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΩΝ ΤΥΦΕΚΙΣΜΕΝΟ ΑΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να μην τα λέει;;;;;;;;;;Αφού στην Ελλάδα πλέον όσοι μιλάνε για Εθνικά ιδεώδη και Ελληνικές παραδοσιακές αξίες, χλευάζονται και δέχονται επίθεση. Ας αναλάβουμε επιτέλους την ευθύνη μας, με την μετάλλαξη που έχουμε υποστεί ως λαός δημιουργούμε έδαφος σε αυτούς να αναδύονται και να ασκούν επιρροές. Τίθεται βέβαια και το ερώτημα γιατί δεν πάει να ζήσει στην Τουρκία υπό το καθεστώς Ερντογάν ή σε άλλη μουσουλμανική χώρα και να ζει με τους νόμους της σαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ανήκει στον αραβικό φυλετικό τύπο, οπότε είναι λογικό να μην νιώθει Έλληνας αλλά Οθωμανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος σε εξελεξε "προξενο" κ. Τζωρτζη και προσκαλεις "μουσαφιρεους"?

    Για κανε μας, τη χαρη, ..........αμα τοσο αγαπας το Ισλαμ, την Τουρκια και τον Ερντογαν, με τις .....υγειες σου,.......... ξεκουβαλα εσυ για κει! Αντε και καλα να σε "περασουν"!

    Ξερω, ομως, τι θα μου απαντησεις: για ηλιθιους ψαχνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]