Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΗΠΑ λένε στον Μόρσι να φύγει

Οι ηγέτες της Αιγύπτου πρέπει να σεβαστούν τις απόψεις του αιγυπτιακού λαού, διεμήνυσε νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι στον Αιγύπτιο ομόλογό του, στη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, όπως ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου η εκπρόσωπος Τζην Πσάκι..

Στη διάρκεια της σημερινής τους συνδιάλεξης ο Κέρι δήλωσε προς τον κ. Μοχάμεντ Κάμελ Αμρ : 

"Έχει μεγάλη σημασία να αφουγκραστείτε τον αιγυπτιακό λαό (...) η Δημοκρατία είναι κάτι παραπάνω από τις απλές εκλογές. Αποτελεί επίσης μία διαβεβαίωση προς τους πολίτες ότι ο φωνές τους μπορεί να ακουστούν με τρόπο ειρηνικό".

Στο μεταξύ στη χώρα κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Μοχάμεντ Κάμελ Αμρ έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Επτά νεκροί

Επτά άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σήμερα κατά τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν ανάμεσα σε υποστηρικτές και αντιπάλους του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι στο Κάιρο, όπου αμφότερες οι πλευρές έχουν διοργανώσει ογκώδεις κινητοποιήσεις, επιβεβαίωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ιατρικές πηγές.

Δεκάδες άλλοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά τις συγκρούσεις αυτές στο προάστιο της Γκίζας. Πολλοί εξ αυτών φέρουν τραύματα από σφαίρες, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.


Πηγή: On Alert


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]