Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πράκτορας της τουρκικής ΜΙΤ συνελήφθη στο Χαλέπι της Συρίας

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Haber δημοσιοποιείται πως δημοσίευμα του συριακού Τύπόυ, αναφέρεται σε σύλληψη (που έγινε στο Χαλέπι) του Χαλίντ Χαγιανί, ο οποίος είναιηγέτης της ομάδας "Ταξιαρχία Μαρτύρων Μπεντίρ", και ο οποίος χαρακτηρίζεται ευθέως ως ο άνθρωπος της ΜΙΤ στο Χαλέπι.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως ο Χαλίντ Χαγιανί συνελήφθη τραυματισμένος, μετά από σύγκρουση με τις συριακές δυνάμεις ασφαλείας, και ότι σύντομα η συριακή τηλεόραση θα δημοσιεύσει την ομολογία του

Ο Χαλίντ Χαγιανί που έχει στενή σχέση με τον Αχμέντ Αφές-ηγέτη της οργάνωσης Αχράρ-Συρία, κατηγορείται πως λεηλάτησε εξοπλισμό βιομηχανιών στο Χαλέπι και τον μετέφερε στην Τουρκία.Ο Χαγιανί θεωρείται επίσης υπεύθυνος για επιθέσεις με όλμους στις περιοχές Εσρεφίγιε, Σουριγιάν, Σεϊχάν και Σεμπίλ

Η Τουρκία δεν έχει κάνει ακόμη κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, όταν μόνο τους τελευταίους έξι μήνες έχουν συλληφθεί ή βρεθεί νεκροί τούρκοι στρατιώτες και αξιωματικοί, οι οποίοι μετέχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις των ισλαμοφασιστών κατά του συριακού στρατού.
Στο παρελθόν έχουν δημοσιευθεί ταυτότητες και τούρκων πολιτών οι οποίοι έγιναν "μάρτυρες" (σκοτώθηκαν πολεμώντας υπέρ του Αλλάχ και κατά του Άσαντ), ενώ σκοτεινό παραμένει το σημείο πιθανής εμπλοκής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην απαγωγή των ορθόδοξων ιεραρχών λίγο πριν το Πάσχα.


Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα" 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]