Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το χρονικό μιας «ισοπέδωσης»

«Σας επιβάλαμε σκληρή λιτότητα, αλλά τελικά κάναμε λάθος», λέει το ΔΝΤ επιβεβαιώνοντας απλά αυτούς που τόσο καιρό φωνάζαμε για το σχέδιο εξαθλίωσης των Ελλήνων, το οποίο με την σειρά του αποτελεί κομμάτι του γενικού σχεδιασμού οικονομικής «μπαχαλοποίησης» του πλανήτη, προκειμένου να έρθουν οι… «σωτήρες» της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η χώρα μας δέθηκε χειροπόδαρα με τους περισσότερους τότε να «βρίζουν» την Τρόικα αλλά να τους έχει πείσει η τηλεόραση πως το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος. Έπειτα το «κούρεμα» διασφάλιζε πως οι μεγάλο-τραπεζίτες και οι κερδοσκόποι δεν θα έχαναν από τα ελληνικά ομόλογα που κατείχαν, όπως είχαμε γράψει τότε.

Η επίσημη παραδοχή του ΔΝΤ «ξεμπροστιάζει» με τον πλέον ωμό τρόπο τους «ειδικούς» και αυτούς που τους εισάκουγαν αναφορικά με την αναγκαιότητα της υπαγωγής της Ελλάδας στο Μνημόνιο, η οποία άνοιξε την κερκόπορτα της ύφεσης για ολόκληρη την Ευρώπη. Έτσι είναι με τους παγκοσμιοποιητές. Χρησιμοποιούν καλά-καλά τους πολιτικάντηδες και τους «οικονομολογιστές» και μετά, όταν φέρουν σε πέρας την ζημιά που πρέπει, τους εκθέτουν.

Η έκθεση των 385 σελίδων του ΔΝΤ για την Ελλάδα δεν βγήκε τυχαία. Το Ταμείο κατηγορεί τώρα την Ευρώπη, βγάζοντας την ουρά του απ’ έξω και λέει: «Παιδιά μεν λάθος, αλλά, αφού μπήκατε στον χορό θα χορέψετε, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα με νέα μέτρα, ειδάλλως χάνεστε». Το χρονοδιάγραμμα «ισοπέδωσης» των Ελλήνων συνεχίζεται κανονικά με την παγκόσμια διαπλοκή να θέλει να μας εκνευρίσει. Τόσο καιρό ψάχνουν να βρουν τα όριά μας, μέχρι που αντέχουμε, και δεν το έχουν καταφέρει.

Το ΔΝΤ συστήνει στην Ελλάδα να ξεχάσει την μείωση των φόρων και καλεί την Αθήνα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της φοροδιαφυγής. Μα πως; Μόνο με την μείωση των φόρων και με προγράμματα ενίσχυσης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αντιμετωπίζεται επιτυχώς η φοροδιαφυγή. Άρα θέλουν μηδενισμό των πάντων. Οι Δυτικοί θέλουν να «πατήσουν» τον Ελληνισμό, όπως ανέκαθεν έπρατταν οι πρόγονοι τους σε συνεργασία με τους Ανατολίτες συνεταίρους τους. Να όμως που αν πέσουν οι Έλληνες ακολουθούν και οι ίδιοι, πράγμα που λίγοι φραγκολεβαντίνοι το έχουν πάρει χαμπάρι.

Στην χώρα μας προωθείται νέα φορολογική λαίλαπα με στόχο την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Τα μέτρα της Ατζέντα 21 εφαρμόζονται πλήρως και η σοβιετικού τύπου καταχνιά σκεπάζει τα κεφάλια μας. Τώρα μας το λένε κατάμουτρα: Μπήκατε εσκεμμένα στο λούκι. Είστε μέρος του σχεδίου. Ή μάλλον το Α και το Ω του σχεδίου, καθότι ότι περνάει εδώ περνάει παντού.

Τα στοιχεία της έκθεσης αποτελούν εν κατακλείδι παραδοχή εγκλήματος και δικαίωση για όσους φώναζαν τόσο καιρό. Όποιοι έχουν έστω και ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας οφείλουν να αμφισβητήσουν ανοιχτά πλέον την αποτυχημένη συνταγή. Όσο για εμάς τους πολίτες πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να αγόμαστε και να φερόμαστε από την προπαγάνδα. Μας παίρνουν το σπίτι, μας βρίζουν κατάμουτρα, μας διαστρεβλώνουν πίστη και ιστορία και εμείς δείχνουμε «αλληλέγγυοι» στην στημένη εξέγερση της Τουρκίας, την ώρα που τουρκικά πλοία αλωνίζουν στο Αιγαίο και πολλοί μιλούν για ενδεχόμενη εξαγωγή της κρίσης στην χώρα μας…

Πηγή ΠΥΓΜΗ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]