Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα πόσα λάθη καίγεσαι;


Του Κώστα Βουκελάτου

«Σας επιβάλαμε σκληρή λιτότητα, αλλά τελικά κάναμε λάθος. Τώρα όμως που ξεκίνησε το πρόγραμμα, πρέπει να το τελειώσετε, όπως έχετε συμφωνήσει, αλλιώς σας περιμένουν χειρότερα».

Με αυτά τα λόγια το ΔΝΤ λέει με τον τρόπο του «Συγνώμη λάθος» και συνεχίζει να εκβιάζει χυδαία ένα λαό γνωρίζοντας ότι κυβερνάται από άβουλους πολιτικούς χωρίς φιλότιμο. 385 σελίδες έκθεσης που όταν τις διαβάσεις βλέπεις να ομολογείται ένα έγκλημα κατά ενός λαού και δεν βλέπω ακόμα τις συνέπειες κατά των εγκληματιών από τους δήθεν υπεύθυνους πολιτικούς μας.

Το θέμα της ομολογίας ενός εγκλήματος από το ΔΝΤ είναι Εθνικό θέμα και δεν χωράει μικροπολιτικές κραυγές αλλά συστράτευση όλων των σοβαρών πολιτικών δυνάμεων για να καταδικάσουν και να διαπραγματευτούν από την αρχή.

Είναι η δεύτερη φορά μετά τον «λάθος πολλαπλασιαστή» που το ΔΝΤ παραδέχεται το λάθος του και μας λέει χωρίς ντροπή ότι όπως και ο Πολλαπλασιαστής έτσι και η λιτότητα είναι ένα μεγάλο λάθος για την χώρας σας και ΑΔΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ.

Ο Στουρνάρας που συνεχίζει να εγκληματεί κατά ενός λαού γνωρίζοντας όπως φαίνεται και για τα λάθη αλλά και για τις συνέπειες που έχουν τα λάθη αυτά σε ένα λαό τι έχει να πει τώρα;

Ατυχείς χειρισμούς στο πρόβλημα της Ελλάδας όπως δηλώνει το ΔΝΤ έχει κάνει και ο ίδιος ο Στουρνάρας εναντίον του λαού μια χώρας και θα πρέπει να καταδικάσει πρώτος αυτό το έγκλημα των συνεργών του.

Το θράσος του ΔΝΤ είναι τεράστιο αφού από την μία παραδέχεται το λάθος χειρισμών με την εφαρμογή σκληρής λιτότητας κατά της χώρας μας και από την άλλη συνεχίζει να εκβιάζει ότι εάν δεν κάνουμε όσα λάθος κάνουμε θα υπάρξουν και άλλα λανθασμένα μέτρα λιτότητας από το 2017.

Το ανησυχητικό είναι ότι δε βγαίνει κανένας σοβαρός πολιτικός να καταδικάσει φωνάζοντας όλα τα διεθνή ΜΜΕ και ξεφτιλίζοντας ΔΝΤ, Ευρώπη και Γερμανία. Άλλωστε μέσα σε αυτή την εγκληματική ομολογία των 385 σελίδων του ΔΝΤ ρίχνει ευθύνες στους Ευρωπαίους γιατί «μπλέχτηκαν» στις επιθυμίες και τις… εντολές της Γερμανίας και της Άνγκελα Μέρκελ και προτρέπει τους Ευρωπαίους να κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους για μείωση του ελληνικού χρέους.

Φυσικά ένας εγκληματίας καρφώνει πάντα και τους συνεργούς του για να μειώσει τις δικές του ευθύνες λέγοντας «Δε φταίμε μόνο εμείς, φταίνε και οι άλλοι». Κατηγορεί ευθέως τα ευρωπαϊκά κράτη, πως δεν πήραν αποφάσεις όταν έπρεπε σε επίπεδο κυβερνήσεων γιατί είναι άσχετη όπως φαίνεται από την έκθεση και χωρίς εμπειρία στη διαχείριση κρίσης.

Στην έκθεση ζητάει επίσης και πάλι απολύσεις στο δημόσιο και πάταξη της φοροδιαφυγής ( και επειδή ο Στουρνάρας διαβάζει πάντα λάθος του λέω ότι η φοροδιαφυγή δεν γίνεται από τον μισθωτό που του έχει πάρει και τα σώβρακα και δεν έχει να πληρώσει πλέον τους κεφαλικούς φόρους, αλλά από τα μεγάλα κεφάλια που πάντα έχουν και συνεχίζουν να μην πληρώνουν) και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση γιατί ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα σε αυτούς τους τομείς.

Φυσικά όπως τονίζει το ΔΝΤ και στην έκθεση του υπάρχει κίνδυνος πολιτικής αστάθειας λόγω της υψηλής ανεργίας και της κοινωνικής δυσχέρειας, αλλά ξεχνάει να προσθέσει που τα λάθη του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων δημιούργησαν εκμεταλλευόμενοι την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και την δουλικότητα των πολιτικών της χώρας μας.

Στα πόσα λάθη καίγεσαι;


Πηγή: Free Pen

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]