Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακριτολογίες

Γράφει ο Ακρίτας

Το ΔΝΤ λέει ΨΕΜΜΑΤΑ.
Από το καλοκαίρι του 2010, το CERP είχε προειδοποιήσει για το 1ο μνημόνιο και ποιος τελικά σώνεται.



Μην τρώτε κουτόχορτο.


***

Περί Εθνικής Άμυνας : Το Φαύλο Πολιτικό σύστημα, πρώτα απαξίωσε εντελώς τις παραγωγικές βιομηχανίες και τις πραγματικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά αγνόησε τους υποψήφιους σοβαρούς επενδυτές και πελάτες, και τέλος σήμερα διαλύει τον ιστό της Εθνικής Άμυνας με την ισοπεδωτική κοινωνική στοχοποίηση του προσωπικού.


***

Ο Χα Τζουν-Τσανγκ υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει κεφάλαιο χωρίς πατρίδα».
Γιατί;
Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μεγάλο ποσοστό των ξένων επενδύσεων είναι οι λεγόμενες «επενδύσεις τύπου brown field», δηλαδή: εξαγορά υφιστάμενων εταιρειών από μια ξένη εταιρεία, παρά «επενδύσεις τύπου greenfield», όπου μια ξένη επιχείρηση ιδρύει νέες μονάδες παραγωγής. Δηλαδή ο ξένος θα εξαγοράσει τις εδώ ντόπιες εταιρείες ή φιλέτα και θα επενδύσει προς όφελος της χώρας που εκπροσωπεί.


***

Οι Ηρώδηδες σύμβουλοι του Οικονομικών προάγουν το δημογραφικό.
Έγγαμος με μηδενικό εισόδημα, με αυτοκίνητο 1400 κ, χωρίς σπίτι, δεν παίρνει το γελοίο επίδομα του Υπουργείου Οικονομικών για το ένα τέκνο.
Γιατί;
Διότι υπερβαίνει το όριο 9 χιλ ευρώ τεκμαρτού ή πραγματικού εισοδήματος. Φανταστείτε εάν είναι πολύτεκνος με δύο παιδιά και πάνω.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]