Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανοί πράκτορες: Την πατήσαμε με Συρία και Άσαντ…

Σε παραδοχή εσφαλμένης εκτίμησης στο θέμα της Συρίας και του Μπασάρ Αλ Άσαντ, προέβη η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND), σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου «Der Spiegel».

Ένα μόλις χρόνο πριν, η BND εκτιμούσε ότι η κατάρρευση του συριακού καθεστώτος ήταν θέμα μικρού διαστήματος, οπότε οι εξελίξεις πλήττουν σημαντικά το γόητρο μιας υπηρεσίας πληροφοριών δυτικού κράτους, η οποία έχει τη φήμη εξαιρετικών προσβάσεων στον μεσανατολικό χώρο.

Ουσιαστικά, πλέον η BND «ζωγραφίζει» μια εικόνα δυσμενή για τους αντάρτες και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πλήρους ανατροπής του σκηνικού από τις καθεστωτικές δυνάμεις.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τέτοιες εξελίξεις πλήττουν εξίσου και την εικόνα της ηγέτιδας δύναμης που θέλει να προωθήσει η Τουρκία του Ερντογάν, η οποία μόνο βρυχάται όλον αυτό τον καιρό, χωρίς καμία ουσία, αφού περιμένει «το φίδι από την τρύπα» να το βγάλουν οι Αμερικανοί…

Πηγή Defence-Point

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]