Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Δολοφονήθηκε ο πρόξενος της Τσετσενίας

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρόξενος επί τιμή της Τσετσενίας στην Τουρκία, με το διόλου… ρωσικής προέλευσης όνομα, Μεντέτ Ουνλού, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου δολοφόνου…

Οι συγγενείς του κατηγορούν τον ηγέτη της Τσετσενίας και εκλεκτό του Κρεμλίνου, Ραμζάν Καντίροβ, ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία. Το ερώτημα είναι το αν και κατά πόσον, στη δεδομένη χρονική συγκυρία, το θέμα θα «σηκωθεί» από τουρκικής πλευράς, εγείροντας ένα ακόμη εμπόδιο στις προσπάθειες εξομάλυνσης των σχέσεων και ανάπτυξης της συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα.

Η Τουρκία και ιδιαίτερα η Κωνσταντινούπολη, είναι σύνηθες μέρος όπου ζουν πολλοί Τσετσένοι, πολλοί εκ των οποίων δεν ανήκουν και στις λίστες των… αγαπημένων των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, κάτι που η εμπειρία ξεκαθαρίζει τι συνήθως σημαίνει.

Το θέμα χρήζει παρακολούθησης…
Σχόλιο ιστολογίου: Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μάλλον ένα ακόμη επιβαρυντικό στοιχείο για τις ρωσοτουρκικές σχέσεις...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]