Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαριάς για Στουρνάρα: «Πήγε – είδε – δεσμεύτηκε και απήλθε»

«O υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δεν τόλμησε να θέσει στο χθεσινό Eurogroup το αίτημα περί δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης που αποτέλεσε άλλωστε και το προεκλογικό πυροτέχνημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με βάση το οποίο κατάφεραν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου», είπε ο βουλευτής Ηρακλείου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Νότης Μαριάς.

«Ο υπουργός Οικονομικών αφού έδωσε τα πάντα στο Eurogroup τελικά περιορίστηκε στο να διαβεβαιώσει τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ότι θα εκτελέσει πιστά το Μνημόνιο που έχει οδηγήσει στην οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία του ελληνικού λαού.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παλέψουν ενάντια στα μέτρα εφαρμογής του Μνημονίου και θα βάλουν φραγμό στην ανθρωπιστική κρίση η οποία κλιμακώνεται στη χώρα μας λόγω του Μνημονίου.»

Σοκαριστικές δηλώσεις Στουρνάρα
Όχι μόνο δεν θα διαπραγματευθούμε αλλά δεν θα πάρουμε και παράταση από την τρόικα


Πριν από λίγο ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν θα λάβει καμία παράταση στην εφαρμογή του προγράμματος, σε αυτό το σημείο, χαρακτηρίζοντάς το ως “απίθανο”.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η τρόικα θα επιστρέψει στις 24 Ιουλίου, ενώ είπε να μην περιμένουμε την επόμενη δόση πριν από το Σεπτέμβριο.

Επίσης, είπε ότι τα νέα μέτρα πρέπει να καθοριστούν τις επόμενες εβδομάδες.
Το κερασάκι στην τούρτα; Η Ελλάδα θα χρειαστεί επιπλέον περικοπές 3 δις το 2012!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μαλλον τα αεροπλανα που ουλησε ηταν δωρακι γνωριμιας προς τους καλους μας φιλους Ευρωπαιους.Το κυριακατικο ξεπουλημα και πριν την ψηφο εμπιστοσυνης δεν εξηγειται αλλοιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]