Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Αλβανοτσάμηδες πιέζουν την κυβέρνηση Μπερίσα για "ψήφισμα Τσάμηδων"

Αφού πέρασε η εβδομάδα με τις γιορτές και τα πανηγύρια, που ήταν αφιερωμένη στους Αλβανοτσάμηδες, επανέρχεται ο αρχηγός του κόμματος των Τσάμηδων Αλβανών, Σπετίμ Ίντριζι, κατηγορώντας την κυβέρνηση -στην οποία το κόμμα του συμμετέχει- ότι εργάζεται με αργούς ρυθμούς.

«Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει το ρυθμό της εργασίας, όχι τους ανθρώπους», τονίζει ο Ίντριζι.

Ο αρχηγός του Κόμματος της Δικαιοσύνης της Ολοκλήρωσης και της Ενσωμάτωσης – PDIU, Σπετίμ Ίντριζι, δήλωσε ότι αν δεν εγκριθεί από αλβανικό Κοινοβούλιο το ‘ψήφισμα’ των Αλβανοτσάμηδων- που φέρεται κατά της Ελλάδας- θα παραιτηθεί από τη θέση του επικεφαλής του κόμματος.

Την πρώτη φορά που κατατέθηκε, το 2004, είχε πέσει πολύ ξύλο με αποτέλεσμα να αποσυρθεί. Τώρα, που φαινομενικά δείχνει πολιτικά ισχυρότερος, επιδιώκει την υπερψήφισή του από το αλβανικό κοινοβούλιο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]