Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσικά αρματαγωγά βγήκαν από τα Δαρδανέλια

Άμεση απάντηση του Πούτιν στις ΗΠΑ και την προκλητική Χίλαρι

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα ρωσικά αρματαγωγά FILCHENKOV και TSESAR KUNIKOV και τα ρυμουλκά SHAKHTAR και OKHTENSKY εξήλθαν των Δαρδανελίων και πλέουν νοτίως της Ίμβρου.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα ρωσικά πλοία είχαν ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για την είσοδο και διέλευση τους από το Αιγαίο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλιο ιστολογίου: Φαίνεται πως η Μόσχα δεν πρόκειται να αφήσει τίποτε χωρίς απάντηση. Έτσι, μετά την αποστολή του αμερικανικού στολίσκου στον Περσικό, η ίδια κάνει την κίνησή της στέλνοντας δικά της αρματαγωγά (προφανώς στην Συρία). Οι κινήσεις στο σκάκι της γεωπολιτικής άρχισαν να γίνονται πολύ γρήγορα. Εμείς ευελπιστούμε να μην γίνουν "νευρικές"...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]