Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάλι έπεσε από το ποδήλατο ο Παπανδρέου!

Μια ανάποδη στροφή την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατό του έριξε πάλι τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου (τον γνωστό «Τζέφρυ») στο ανώμαλο οδόστρωμα των Β.Π. (βορείων προαστίων) και τον οδήγησε με φριχτούς πόνους στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου, απ' ό,τι πληροφορούμεθα, είναι γνωστός και τακτικός πελάτης. Η εισαγωγή του ΓΑΠ έγινε, κατά πληροφορίες από ιατρικές πηγές, την περασμένη Πέμπτη το πρωί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Ο λαβωθείς πονούσε πολύ στο χέρι του και έκανε εισαγωγή στο ακτινολογικό. Με έκπληξη νοσηλευτές και γιατροί είδαν πάλι τον «Τζέφρυ» να κρατάει το χέρι του και να οδηγείται για ακτινογραφία. Ευτυχώς για εκείνον μάλλον επρόκειτο για κάποιο επιπόλαιο τραύμα (τράνταγμα) και αποχώρησε από το νοσοκομείο με εκείνο το πάντα ευγενές και «αφηρημένο» χαμόγελο. Αλλες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει χτυπήσει σε κάποιο από τα θαλάσσια σπορ στα οποία επιδίδεται όλη τη χρονιά, χειμώνα, καλοκαίρι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, δεινός λάτρης των σπορ, είχε διασκεδάσει το πανελλήνιο και είχε καρδιοχτυπήσει τους φίλους του, όταν μια απλή βόλτα με το ακριβό αγωνιστικό του ποδήλατο (που κοστίζει πάνω από 20.000 ευρώ), στις 20 Απριλίου 2008 στη Σταμάτα, έγινε εφιάλτης. Σε μια κατηφόρα, που δεν θα έπεφτε ούτε ένα παιδάκι, προσπάθησε να διορθώσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του... εν κινήσει (όπως είπαν οι κακεντρεχείς). Μπλέχτηκε το χέρι του στην αλυσίδα και γκρεμοτσακίστηκε. Εχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στον 8ο θωρακικό του σπόνδυλο και να παραμείνει κλινήρης για πολλές μέρες.

Το ατύχημα του ΓΑΠ έγινε αστικός μύθος της πόλης, πήρε διαστάσεις και μετασχηματίστηκε σε ανέκδοτο με πολλές παραλλαγές. Τα ανέκδοτα εκείνη την εποχή για το ποδήλατο και την κατηφόρα έδιναν και έπαιρναν.

Μια φορά ακόμα είχε χαθεί με το κανό στον... περίπλου του Μαραθώνα, με αποτέλεσμα να τον ψάχνει η φρουρά του τη μισή μέρα!

Στέφανος Χίος

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΚΩΝ/ΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ: "Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ"!!!

    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]