Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ετοιμάζει την πολιτική και οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης

Σχέδιο τεσσάρων σημείων για την αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης ανακοίνωσε η Κομισιόν, που αποτελεί τον προθάλαμο της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Το σχέδιο αναμένεται να παρουσιαστεί στη Σύνοδο Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με το σχέδιο, θα πρέπει να υπάρξουν αρχικά, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, έπειτα να έρθει η τραπεζική ένωση, με εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης, ακολούθως η δημοσιονομική ένωση και τέλος το εγχείρημα να ολοκληρωθεί με την πολιτική ένωση.

Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λοιπόν, και με την οικονομική κρίση να λειτουργεί ως "μοχλός πίεσης", η μόνη διέξοδος φαίνεται πως είναι η -για πολλούς προγραμματισμένη- πολιτική και οικονομική ενοποίησης και διακυβέρνηση της Ευρώπης. Στο ερώτημα εάν αυτή η ενοποιημένη διακυβέρνηση θα κατορθώσει να λύσει τα υπάρχοντα προβλήματα και θα δημιουργήσει μία Ευρώπη των λαών, η απάντηση είναι σαφέστατα αρνητική, αφού και πάλι λείπουν από κέντρα σχεδιασμού και αποφάσεων οι λαοί και μετέχουν -όπως πάντα- οι διορισμένοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι οποίοι δεν βλέπουν ανθρώπους αλλά αντιμετωπίζουν τους ευρωπαϊκούς λαούς σαν στατιστικούς αριθμούς προς... οικονομική αξιοποίηση.

Η Νέα Τάξη, λοιπόν, χτυπάει και "επισήμως" την πόρτα της Ευρώπης. Και για να γίνει εφικτή η ενοποιημένη πολιτική και οικονομική διακυβέρνηση, απαιτητό είναι να λυγίσουν πρώτα όλοι (σχεδόν) οι ευρωπαϊκοί λαοί, προκειμένου να αποδεχτούν την προσφερόμενη "λύση"...!

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Για να δούμε, θα υλοποιηθεί το επί πολλά χρόνια μελετούμενο σχέδιό της ???
  Η απάντηση είναι στα χέρια των Λαών της Ευρώπης.
  Μήπως τελικά αντιδράσουν πρώτοι οι ήδη καταρρακωμένοι Έλληνες ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Βόρειο- Αμερικανική Ένωση, ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης, η Ευρωπαϊκή Ένωση που σιγά σιγά θα καταπιούν τα εθνικά κράτη γύρω τους, θυμίζουν τα τρία υπερκράτη του Όργουελ. Το σχέδιο αρχίζει να αποκτάει μορφή και οι θεωρίες συνομωσίας να γίνονται πραγματικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Aυτή θα είναι η νέα μορφή αποικιοκρατίας, που θα έχει ωστόσο και τη σφραγίδα του ολοκληρωτισμού. Η παγκόσμια αυτή δικτατορία, που σχεδιάστηκε εδώ και πολύ καιρό (ο Όργουελ και ο Χάξλεϊ κάτι είχαν πληροφορηθεί από μασονικές στοές και βιβλία περιορισμένης κυκλοφορίας) περιγράφεται με ακρίβεια μέσω συμβολικών εικόνων στην Αποκάλυψη. Η Αποκάλυψη προηγήθηκε του Όργουελ κατά αιώνες ολόκληρους. Ο Θεός δεν μας άφησε χωρίς σημάδια, απροστάτευτους. Όπως λέει το ίδιο το κείμενο, "όποιος έχει αυτιά ας ακούσει". Το θέμα είναι αν θα ακούσουμε έγκαιρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]