Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση που μας προσφέρουν είναι: σύντομος ή αργός θάνατος


Σαμαράς ή Τσίπρας; Δεξιά που υπέγραψε (με χέρια και πόδια) το μνημόνιο ή το μπάχαλο των συνιστωσών του Αλέξη, που ευαγγελίζεται την σωτηρία σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά δεν έχει ούτε ένα μετρήσιμο οικονομικό μέγεθος, ενώ σε θέματα εθνικά επαφίεται στην καλή θέληση των αντιπάλων;

Όπως και αν προσεγγίσουμε την εκλογική εξίσωση, ο παρονομαστής είναι ο ίδιος, αλλάζοντας απλά τον χρόνο του αποτελέσματος. Και αυτό το αποτέλεσμα είναι η καταστροφή της Ελλάδας.

Το θέμα είναι ότι οι Ούννοι που εξάγουν κυρίως στον Ευρωπαϊκό Νότο, δεν θέλουν να χάσουν τους πελάτες τους.
Γι αυτό και θέλουν όλους τους πληβείους Νοτίους εντός του ευρώ, αλλά με τους όρους τους.

Ειδικά για τους Έλληνες δεν τους πολύ-ενδιαφέρει αυτό με το δεδομένο έχουν βάλει σκοπό την απόκτηση του μυθικού της πλούτου και την μετατροπή των Ελλήνων σε σκλάβους, ώστε έτσι να έχουν πολλαπλάσιο κέρδος.

Τα εθελόδουλα δωσίλογα και προδοτικά πιόνια τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες, που το παίζουν πολιτικοί στη χώρα του φωτός και του πνεύματος, μεθοδικά και πριν από πολλά χρόνια φρόντισαν να διαλύσουν συστηματικά τα πάντα, κυρίως την Παιδεία, αλλά και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή, βιομηχανία, βιοτεχνία και να καταστήσουν προβληματική ακόμη και την ικανότητα διατροφής του Λαού μας με ίδιες δυνάμεις.

Δεν φτάνει τα όσα αίσχη έκαναν, τις μίζες, τα συνεχή ψέματα, τον υπερδανεισμό χωρίς καμία επένδυση, τα μνημόνια που υπέγραψαν, στα οποία δρομολογούνται οικονομικές ζώνες (δηλαδή διαμελισμός της χώρας σε λίγο καιρό), την υπαγωγή της χώρας στο Αγγλικό δίκαιο (καμία πλουτοπαραγωγική πηγή δεν θα μείνει σε Ελληνικά χέρια), αλλά επέβαλαν και τον μη δανεισμό μας από τρίτη χώρα!!!

Και αυτά τα καθάρματα ακόμη κυκλοφορούν ελεύθερα και επιμένουν να τους ξαναψηφίσουμε για να μας σώσουν...!!!

Το τραγικό αδιέξοδο που έφεραν στην Ελλάδα μας δεν λύεται με τέτοιες λύσεις, θέλει αλλαγή νοοτροπίας, πατριωτισμό και καλό σχεδιασμό, ώστε να ξεφύγουμε από την μέγγενη των τοκογλύφων και να αξιοποιήσουμε τον πλούτο της Ελλάδας μας για το όφελος του Ελληνικού Λαού και μόνο.

Με τα προαναφερθέντα και αμετανόητα καθάρματα τέτοια λύση δεν πρόκειται να υπάρξει....
Η αιματηρή επανάσταση δυστυχώς είναι θέμα χρόνου, αν δεν αλλάξουμε άμεσα μυαλά και πορεία.
Αν δεν κατανοήσουμε πως πρέπει τάχιστα να απαλλαγούμε από την σύγχυση που με τόση επιμέλεια μας έχουν επιβάλει, για να μην μπορέσουμε να ομονοήσουμε και να βρούμε την διέξοδο στο τεχνητό αδιέξοδο που μας έχουν τοποθετήσει.

Η λύση βρίσκεται στην εθνική ανεξαρτησία, στην αυτοκυριαρχία, στην εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου προς όφελος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Οποιαδήποτε άλλη προσφερόμενη λύση αποτελεί ουσιαστικά ένα καρότο που συνοδεύεται από ένα μαστίγιο. Δεν μπορούν αυτοί που υπέγραψαν την κατοχή της χώρας, να εξαγγέλλουν πως θα αγωνιστούν για την απελευθέρωσή μας, γιατί με αυτόν τον τρόπο -γνωρίζουν πολύ καλά- θα οδηγηθούν ενώπιον την Δικαιοσύνης με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Είναι απολύτως βέβαιο πως οι "διασώστες" φροντίζουν τους εαυτούς τους και μόνο τους εαυτούς τους. Εμείς, όμως, γιατί δεν κάνουμε το ίδιο; Πρέπει να καταστραφούμε τελείως, πρέπει να γίνουμε δούλοι, πρέπει να δούμε τα παιδιά μας να μας εγκαταλείπουν και να ντρέπονται για εμάς, πρέπει να νιώσουμε στον μέγιστο βαθμό τον τρόμο του εφιάλτη που μας ετοίμασαν, για να κατανοήσουμε πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για εμάς και κανείς δεν θα τρέξει να μας σώσει, αφού όλοι βλέπουν πως εμείς πρώτοι αδιαφορούμε για όσα μας συμβαίνουν;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Το αρθρο απηχει τις αποψεις των περισσοτερων μη φανατικων Ελληνων.Τελικα ειναι θεμα χρονου. Ας το παραδεχτουν τουλαχιστον κι ας κοιταξουν να περισωσουν ο,τι μπορουν.Απο εδω και περα οι πολιτικες τους "καρριερες" θα κριθουν οχι απο το πως κυβερνησαν, αλλα απο το πως διαχειριστηκαν το κραχ και αν τα καταφερουν εκει, ισως σωσουν και το κεφαλι τους.Η οργη του λαου φερνει απροβλεπτες καταστασεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικα αυτος ο μη δανεισμος απο τριτη χωρα βγαζει ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν "πιάσει" ελληνικό χώμα στα χέρια τους για να το κάνουν να βλαστήσει, δεν έχουν βάλει ποτέ την μία πέτρα πάνω στην άλλη για να κάνουν έστω μια απλή πεζούλα, δεν καθαρίζουν το σπίτι μόνοι τους, δεν αγόρασαν ποτέ από τα νιάτα τους ένα ελληνικό ρούχο να βάλουν πάνω τους, δεν μουτζούρωσαν ποτέ τα αβρά χεράκια τους για να φτιάξουν μια βρύση που τρέχει ή ένα σκασμένο λάστιχο, δεν αγάπησαν ένα απλό κορίτσι απλώς το ξελόγιασαν και πέρασαν την ώρα τους...δεν αγάπησαν ποτέ την ωραία Ελλάδα γιατί αυτή είναι αθώα και άβγαλτη και δεν ρίχνει λοξές, αλα πουτανέσκα, ματιές αλλά μας κυττάζει ίσια και μας λέει να δουλέψουμε μαζί της για να ζήσουμε και όχι να είμαστε πειρατές εαυτών και αλλήλων..Ααα και κάποιος παλαιός πολιτικός όταν του εζητήθη να επιτεθή σε φίλη χώρα (Σερβία) είπε πως «Η Ελλάδα είναι πολύ μικρό κράτος για να κάνει μια τόσο μεγάλη ατιμία»...το επανέλαβε μετά 50 χρόνια κάποιος άλλος για το κυπριακό... ας έμενε άτεκνος τουλάχιστον! ο συνονόματος απόγονός του έκανε την ατιμία εναντίον του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @5::22
    Αυτοι που μας σκλαβωσαν στους τοκογλυφους και στους λαθρεποικους εχουν τελειωση τον κυκλο τους .
    Δεν μπορουν διοτι εχουν δωση γη και υδωρ στα αφεντικα τους σε ευρωπη και αμερικη .
    Η μονη τους ελπιδα να αποφυγουν το πεπρωμενο τους , ειναι να διαλυθη η Πατριδα εκ θεμελιων (Νεα συστηματα κυβερνησης,νεοι κατοικοι,νεα ηθη κτλ)ωστε πορεσουν οι αποικιοκρατες να κλεψουν , μιας για παντα, τον πλουτο μας και την γη μας .
    Κυριοι ενοχοι ειναι οι κομμουνιστες και οι αριστεροι , με πιονια τα αλλα μαντρια και ΟΛΟΙ μαζι διαλυουν , απο την μερα που το αγγλοσαξωνικο κοινοβουλευτικο εκτρωμα , μας επεβαλετην παραμορφωμενη και διεστραμενη ταχα δημοκρατια τους .

    Το Εθνος θα χανοταν αν τα γεγονοτα δεν τους σταματουσαν .

    Μην ελπιζη κανεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ , παρα μονο στο ελεος του Θεου και στην Αγαπη του , να μπορεσουμε να βγουμε απο τον λακκο της ταφης μας .
    Εμας περιμενει να γονατισουμε προς Του και να ζητησουμε την Βοηθεια Του , τουτες τις Θεοσκοτεινες μερες που ξημερωνουν .
    Δυστυχως οι Ελληνες που ζουν στην Ελλαδα δεν ξερουν την Αληθεια που τους κρυβουν τα μμε .
    Ειναι πολυ ΠΕΡΙΕΡΓΟ οτι υπαρχουν ακομη μερικοι που πανε να ακουσουν λαοπλανους .
    Οι αφυπνισμενοι , και οχι ,μη φανατισμενοι που λεει ο πρωτος συνελλην ,πρεπει να προετημασουν οσους πιο πολλους μπορουν .
    Ας μοιραστουμε το ψωμι και ας ενωθουμε σαν Ελληνες κατω απο την Γαλανολευκη , με τα συμβολα της τα Αιωνια και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ .

    Οποια αλλη λυσι , ειναι εκ του Πονηρου η Ασχετοσυνης .

    Ο Αμορφωτος και διεφθαρμενος λαος , δεν θα μπορουσε σε καμια περιπτωση , παρα να οδηγηση την Πατριδα στο Χαος .
    Και ειναι ετοιμος να δωση και την χαριστικη βολη στα κουφαρια του Εθνους μας .
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ .
    Και Θαρσειν χρη , ταχ'αυριον εσσετ'ΑΜΕΙΝΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]