Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλαστό το non paper στον Παπούλια επιβεβαιώνει γραφολόγος

Μήπως ο Κάρολος Παπούλιας πρέπει να απολογηθεί για τον εαυτό του και τους συνεργάτες του;

Eκθεση από γραφολόγο που αποδεικνύει ότι το non paper που φέρεται να είχε παραδόσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Κάρολο Παπούλια είναι πλαστό, επικαλέσθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα δώσει την έκθεση του γραφολόγου στη Δικαιοσύνη και στη δημοσιότητα πριν από τις εκλογές.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέδωσε το θέμα στην προσπάθεια κάποιων να μην επιτρέψουν τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, ώστε να παραγραφούν τα αδικήματα τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε .....
    Αν είναι έτσι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΚΩΝ/ΝΕ, ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΕΥΠ, ΟΛΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ή ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε στην εποχή της καπηλείας. Τα πάντα καπηλεύονται και ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με την πατρίδα

      Διαγραφή
  3. σιγα μην δωσω δικιο στην μουμια που δεν αντεδρασε καθολου για την ληστια που κανανε στο συνταγμα και τον ανθρωπο των βιλων και τον δανηστη της ροζ βιλας αυτος για να στηριξει τους προδωτε ςκαι κολο θα εστηνε στα στο συνταγμα για να μην χασει τιποτα αλημονο ελληνες γαμω τους ανθρωπους εκεινους πουπου εχουν κοντη μνημη λευτερια καμενο ζητω η ελλας συριζα μακρια απο αυτους που υπηρετουν τους νενεκους και επιζητουν τον θανατομας κωννος αγραφιωτης προδωτητες μια φορα παντα προδωτες κανουν τα παντα για να γλυτοσουν μεχρι και πλαστογραφιες βιλες εχει να συντηριση οχι που δεν θα εκανε τα παντα ο γερμαναρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]