Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιθέσεις κουκουλοφόρων, απειλούν την ασφάλεια της χώρας


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες σποραδικών μεν αλλά υπαρκτών ειδήσεων περί επιθέσεων «ομάδων κουκουλοφόρων» σε μέλη και βουλευτές της «Χρυσής Αυγής».
Αν και η συγκεκριμένη πόλωση ξεκίνησε από την Πάτρα, όπου βρέθηκαν μέλη της «Χρυσής Αυγής» να πολιορκούν την «Πειραϊκή – Πατραϊκή» μαζί με οργισμένους Πατρινούς (η οργή αφορούσε τον θάνατο ενός 29χρονου, αλλά και την γενικότερη ανασφάλεια των κατοίκων από την ανεξέλεγκτη εισροή και κυκλοφορία λαθρομεταναστών), στη συνέχεια άρχισαν οι επιθέσεις κατά μελών και στελεχών της «Χρυσής Αυγής», με αποκορύφωμα την σημερινή επίθεση κατά πολιτευτή της στα Γιάννενα (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων).

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής η «Χρυσή Αυγή» κινήθηκε αρκετά συντηρητικά και δεν υπήρξαν κινήσεις «αντεκδίκησης» εκ μέρους της. Όμως, αυτές οι επιθέσεις που σαν στόχο έχουν να προκαλέσουν την αντίδραση των Χρυσαυγιτών, πέρα από τα χαρακτηριστικά άκρατου φασισμού που εμπεριέχουν, κατατάσσονται και σε κινήσεις – δράσεις άκρως επικίνδυνες για την τάξη και την ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας.
Κι αυτό, επειδή κάποιοι αποφασίζουν αυθαίρετα πως μπορούν να επιτίθενται σε μέλη ενός κόμματος, εκλεγμένου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με το αιτιολογικό ότι είναι φασίστες. Αφήνοντας στην άκρη την ερμηνεία περί φασισμού, προφανώς οι επιτιθέμενοι δεν γνωρίζουν πως αυτές τους οι δράσεις είναι δυνατόν να προκαλέσουν την εκκίνηση μίας εσωτερικής διαμάχης (η οποία θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα υπάρξει), της οποίας τα αποτελέσματα θα τείνουν σε εμφυλιοπολεμική κατάσταση και θα σταθούν αιτία για αλλαγή του τρόπου αστυνόμευσης, αλλά και για άλλες αλλαγές που ίσως να αναβάλλουν και τις εκλογές.

Αυτό επιδιώκουν, άραγε, οι δημοκράτες επιτιθέμενοι; Να αναβάλλουν τις εκλογές που τόσο φοβούνται οι τραπεζίτες, οι εκβιαστές και οι οικονομικοί δολοφόνοι που τρέμουν το αποτέλεσμα της κάλπης και την απόφαση του Ελληνικού λαού;
Μήπως κάποιος θα πρέπει να πει στους κουκουλοφόρους επιτιθέμενους προς την «Χρυσή Αυγή», πως οι πράξεις τους συνάδουν απόλυτα με τις επιθυμίες εκείνων που θέλουν να στραγγαλίσουν οικονομικά την Ελλάδα και να αφαιρέσουν κάθε δικαίωμα διαμαρτυρίας των Ελλήνων πολιτών;
Μήπως κάποιος από τους ηγέτες των κουκουλοφόρων θα πρέπει να κατανοήσει πως είτε γίνεται πιόνι μυστικών υπηρεσιών είτε ξεμπροστιάζει την δράση των συγκεκριμένων (μέχρι πρότινος ακτιβιστών υπέρ της εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα) ομάδων;
Μήπως θέλουν οι κουκουλοφόροι να τους συμπεριλάβουμε στην δράση παρακρατικών ομάδων, οι οποίες κινούνται πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντα εκείνων που θέλουν να καθυποτάξουν τον Ελληνικό λαό;

Εμείς, από την πλευρά μας, παρατηρώντας το «φαινόμενο», χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου σε όλους τους χρήσιμους ηλίθιους, στέλνοντάς τους ένα σαφές μήνυμα: Εάν συνεχίσετε την συγκεκριμένη δράση σας, να είστε απολύτως βέβαιοι πως θα έχετε απέναντί σας το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Η Ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει σε πρακτορίσκους και χρήσιμους ηλίθιους, οι οποίοι κινούνται σε χώρους που εκθέτουν την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας, να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου.
Και δεν θα χρειαστεί καμία «Χρυσή Αυγή» για να βάλει στη θέση τους, εκείνους τους ελάχιστους που θα τολμήσουν να επαναφέρουν φαντάσματα και πληγές του παρελθόντος, για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα κατά των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών. Ας σταματήσουν να προκαλούν την τύχη τους οι συγκεκριμένοι κουκουλοφόροι, γιατί φοβόμαστε πως στο τέλος θα προστρέξουν στην «Χρυσή Αυγή» για να τους προστατεύσει…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Με SMS συντονίζονται πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα φαινόμενα αυτά, τα έχουμε επισημάνει πολυ προ των εκλογών της 6ης Μαίου.
    Ποιοί δημοκρατικοί κουκουλοφόροι ????
    Πληρωμένοι μπράβοι του συστήματος είναι και πιθανότατα στις τάξεις τους είναι και εισελθόντες και από άλλα κράτη.
    Θέλει προσοχή πολύ προσοχή.....
    Και αν δεν μπορεί η επίσημη αστυνομία να τους συλλάβει για να δούμε έστω μερικούς ,ποιοί είναι, ας το αναλάβει να το κάνει η Χ.Α.
    Συλλήψεις βγάλσιμο της κουκούλας βιντεοσκόπηση, εξακρίβωση.
    Ειλικρινά χάρη θα της χρωστάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να το το παρακρατος και το σαμαρι μουγγα το ραδιοτηλεοπτικο μουγγα ουτε καμενο ουτε χρυση αυγη ορε μπασταρδοι πιος κυβερνα τον τοπο αυτον γαμω την δημοκρατια το παρακρατος και το σαμαρι και ο τουρκογλου πιον υπηρετουν μα φυσηκα τους νταβατζιδες και τους τραπεζητες χα γαματη δημοκρατια και λενε τους χρυσαυγιτε ςφασηστες χα ορε νεοδουλη κανε την ανατροπη στηλτους τον ιουνι να φυγουν οι ουνοι οερ μπατσοκακι θα ψηφησεις τον τουρκογλου τον απολητο υπηρετη που ειναι μονημος στα τεσερα καμενο ορε να τελιωνουμε χρυσα αυγη βγαλτους την κουκουλα συνελαβετους και οδηγησετους στην δικαιοσηνη η αστηνομια παντα ανηπαρκη και που ξερεις μπορει να ειναι και μπατσκια το παρακρατος παντα συνοδεβετε με μπατσακια μονο για κανενα κρανος ειναι κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "εγερθητι" λαμογια ..στη γωνια στο ενα ποδι...ηρθε το τελος σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παρακρατος ειναι εδω,ενωμενο δυνατο. Τι περιμενετε εφοσον κυβερνουσαν αυτοι οι αχριοι μπατσοκονεοδημοκρατες τοσα χρονια την πατριδα μας. Δεν ειναι ουτε η πρωτη αλλα ουτε και η τελευταια φορα που θα δημιουργουντε τετοιου ειδους παρακρατικες ενεργειες. Η λθε η ωρα λοιπον η χρυση αυγη να τους ξεσκεπαση. Ας αναλαβη εκ μερους ολων αυτων που την ψηφισαν ,αλα και απο αυτους που δεν την ψηφισαν , και που προβλεπεται να την ψηφισουν. Με υπουργο προστασιας του πολιτη τον μηχαλολιακο ,θα ξεκαθαρισουν πολα πραγματα και θα βρη η πατριδα μας και οι πολιτες την ησυχια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]