Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Guardian: Αν η Ελλάδα πέσει στον γκρεμό θα πάρει μαζι της και τη Γερμανία


Με ένα σκίτσο που τα λέει όλα, οι βρετανικοί Guardian αποτυπώνουν το ευρωπαϊκό πρόβλημα.

Η Ελλάδα φαίνεται να βρίσκεται στον γκρεμό, με το σκοινί που κρατά η Γερμανία να είναι σχεδόν κομμένο, και τη Μέρκελ να είναι χαμένη στους χάρτες, θέλοντας να δείξει ότι έχει φτάσει την κατάσταση στο χείλος του γκρεμού και δεν ξέρει τί να κάνει.

Στο ίδιο σκίτσο φαίνονται οι υπόλοιπες χώρες του Νότου που αποκροβατουν με την Ισπανία να είναι ήδη πεσμένη.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναλύει το γεγονός ότι οι Μερκοζί έφεραν την κατάσταση στην Ευρώπη στα άκρα, ενώ ξεκινα να περιγράφει την κατάσταση με το δανεισμό της Γερμανίας που πλέον γίνεται με μηδενικά κουπόνια, που σημαίνει ότι δανείζεται χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ. Την ίδια ώρα, η Ισπανία δανείζεται με επιτόκιο 6% για τα 10ετη ομόλογα.

Οι Guardian αναφέρουν ότι η Γερμανία έχει επωφεληθεί ιδιαίτερα από την κρίση χρέους εδω και καιρό και Ίσως να έχει έρθει η ώρα να βάλει “νερό στο κρασί της”.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]