Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανέκδοτο: Ο Βενιζέλος είναι αντιμνημονιακός!!!


Κορόιδο Μπενύτο

<Βρε Μπενύτο, δε σου είπα, να μην κάνεις δηλώσεις στα κανάλια, αλλά να εξαφανιστείς; Να χωθείς κάτω από τα σκεπάσματα και να κάνεις τον άρρωστο, ώσπου να γίνουν οι εκλογές; Αφού κάθε φορά που βγαίνεις, χάνεις ψήφους. Τι σαχλαμάρες είναι αυτές; Θα επαναδιαπραγματευθείς το μνημόνιο! Εσύ; Τι διαπραγμάτευση θα κάνεις Βαγγελιώ; Αν το στυλό που θα υπογράψεις, είναι μπλε ή μαύρο; Και τώρα το θυμήθηκες να επαναδιαπραγματευθείς; Τόσο καιρό υπουργός, γιατί στεκόσουν προσοχή στη γριά του Βερολίνου;

Τελείωσες Μπενύτο. Δέξου το. Είπες ότι ο Άκης σας ντροπιάζει. Δεν είναι ο μόνος κούκλε μου. Είστε πολλές οι μωρές παρθένες στο ερειπωμένο μαγαζί. Πόσες; Όσες ψηφίσατε το μνημόνιο. Αχ, Βαγγέλη. Αν έβλεπες την έκφρασή σου, όταν έβαζες το χαράτσι στη ΔΕΗ, θα καταλάβαινες, γιατί τρέχει μακριά ο κόσμος μόλις σε βλέπει. Πως είναι ο λυσσασμένος αγριόχοιρος, που θέλει να δαγκώσει αυτόν που δε γουστάρει; Τρις χειρότερα. Πως θέλεις μετά να σε πιστέψουν;

Βγήκε και μια βουλευτής και είπε ότι, αν έβρισκε το χαζό, το Γιωργάκη, θα τον πλάκωνε στο ξύλο. Καλέ φοβήθηκα. Σιγά χρυσή μου, το καλτσόν. Θα φύγει πόντος. Για να έχουμε καλό ρώτημα, τι σε εμπόδισε, όταν μιλούσε στη βουλή, να του ρίξεις δυο χαστούκια, να συνέλθει; Τώρα που σας καρπάζωσε ο λαός, τώρα σκούζετε ε; Πριν όλο κακαρίσματα ήσασταν. Δε φταίει μόνο ο Γιώργος. Εντάξει, μας βγήκε Νέρωνας, ο θεόμουρλος. Εσείς στραβομάρα είχατε και δεν το δένατε; Πως το αφήνατε το ζαβό να πιάσει τιμόνι; Ντουγρού στο γκρεμό μας πήγε.

Όχι αγόρι μου, σιώπα. Μη μου νευριάζεις και μου πάθεις τίποτα. Δεν είστε λες τσόντα; Χμ, τσόντα όχι, μάλλον σκληρό πορνό είσαστε. Με τέτοιο αποτέλεσμα στις εκλογές... Και το χειρότερο Βαγγέλη είναι μπροστά. Υπομονή. Χαλάρωσε και πάρε βαθιά ανάσα. Θα μπει πιο εύκολα τώρα το… αποτέλεσμα. Ούτε καν τσόντα δεν είστε πλέον. Σκηνή από τσόντα γίνατε. Οι τίτλοι τέλους. Αφού λες από πριν, ότι θα στηρίξεις τη ΝΔ! Στο ξανάπα Βεγγελιώ. Αν ο πασόκος ήθελε Σαμαρά πρωθυπουργό, ψήφιζε κατευθείαν νέα δημαγωγία. Δεν ήθελε κολαούζο. Το ξεφτίλισες εντελώς.

Δε μου λες Βαγγελιώ. Κάτι άκουσα ότι θα πληρώσουν φόρο και οι άνεργοι όσοι απ αυτούς δεν προσκομίσουν αποδείξεις και έχουν ένα σπίτι από τους γονείς τους… ξέρεις κάτι σχετικό; Μη μου σφυρίζεις αδιάφορα εμένα, γιατί θα βρεθείς εκτός βουλής να πλένεις τις λιμουζίνες των βουλευτών στα φανάρια.

Βαγγέλη, το μεγάλο πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ που απέμεινε, είναι ακριβώς εσείς που απομείνατε. Η αλαζονεία που είχατε, σας έφαγε. Χάσατε την επαφή με τον κόσμο. Είπατε τόσα ψέματα, που δεν μπορείτε πια να πείτε αλήθεια, έστω κι αν το θέλετε. Άσε που κανείς δε σας πιστεύει. Και το χειρότερο επιμένεις. Επιμένεις να ζητάς από αυτούς τους οποίους κατέστρεψες ψήφο και επιμένεις να λες ψέματα. Κάνεις αγόρι μου γλυκό, σαν το πρόβατο που ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Θα τη φας τη μαγκουριά. Τι προσφέρεις ρε συ Μπενύτο; Μια από τα ίδια. Μνημόνιο, δηλαδή φτώχεια και χρέη. Φάγαμε απ αυτό αγόρι μου. Δε μας άρεσε δε θέλουμε άλλο. Παρ το και φάε το εσύ.

Δεν μ ακούς. Αλλά και πότε άκουσες κανένα ρε Βαγγέλη; Τη μαρμελάδα να τη βγάλεις απ τα αυτιά. Τράβα σπίτι σου Βαγγελιώ. Κάνε κάτι άλλο. Δεν κάνεις μανάρι μου για πολιτικός. Είναι σαν να διαφημίζει ο Πάγκαλος ινστιτούτο αδυνατίσματος. Δεν το χεις. Τι να κάνεις. Κοίτα, πολλά μπορεί να κάνεις. Να παίξεις σε θρίλερ. Να κάνεις νούμερο σε τσίρκο. Να κάνεις το μαντρόσκυλο. Μόνο μη δαγκώσεις κανένα.

Άσε μας ήσυχους Βαγγέλη. Τράβα στο εξωτερικό μόνιμες διακοπές, γιατί σε βλέπω εσωτερικό για πάρα πολύ καιρό. Μην πεις ότι δε στο είπα...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο παλιοξεφτίλας αυτός που πρόδωσε τα πάντα και αερολογεί συνεχώς...και τι δεν κατέστρεψε μαζί με τα άλλα καθάρματα, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά και όχι μόνο με πολιτική απομόνωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]