Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί...


"Ευτυχώς" φαίνεται ότι "χάρη" στους ένδοξους πολιτικούς μας, εν τέλη μπορεί και να γλυτώσουμε την άτακτη χρεωκοπία και να κερδίζουμε ακόμα και 400 ευρώ το μήνα,.

"Ευτυχώς" φαίνεται ότι "χάρη" στον οικουμενικό μας πρωθυπουργό και τους θαυμαστούς παρακαθήμενούς του θα γλυτώσουν οι τράπεζες της χώρας από τη χρεοκοπία και θα βγάλουν και το κατιτίς τους.

"Ευτυχώς" και "δόξα το θεό" χάρη στην εκκλησία θα έχουμε ένα πιάτο φακές το μεσημέρι στα συσσίτια.

"Ευτυχώς" και "χάρη" στην "μεγαλοσύνη" του υπουργού μπορεί και να μην χάνουμε το σπίτι μας αμέσως όταν δεν έχουμε να πληρώνουμε τα χαράτσια τους, αλλά θα μπορούμε να ζούμε με τον εφιάλτη του πότε θα του έρθει η πρωινή "έμπνευση" για να εκδώσει την διαταγή κατάσχεσης.

"Ευτυχώς", "χάρη" στην κοινοβουλευτική αριστερά, ζωή να΄χει, έχουμε πολυφωνία στην βουλή και κοιμόμαστε ήσυχοι.

"Ευτυχώς" που υπογράφουν αυτοί για το μέλλον μας γιατί εμείς οι καημένοι "δεν ξέρουμε" να υπογράφουμε.

"Ευτυχώς" που οι εργατοπατέρες κήρυξαν 24 απεργία.

"Ευτυχώς"...

Και επειδή πολλούς πολιτικούς (με τα ποικίλου μορφής εξαπτέρυγά τους) τέτοιου "ήθους" φοβάμαι ότι θα ξαναδούμε και μετά τις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, σταματήστε να τα βάζετε με τους πολιτικούς.

Αυτοί (οι πολιτικοί), αυτό ξέρουν να κάνουν, να δημιουργούν αδικίες και αναξιοκρατία. Τους αξίζει η περιφρόνηση και φυσικά ποτέ ξανά η ψήφος μας. Ούτε βρισιές ούτε ξύλο ούτε κάτι άλλο βίαιο.

Και αν τόσο πολύ έχουμε θυμώσει με τους πολιτικούς και την κατάσταση που πρέπει κάποιον να βρίσουμε ή να πλακώσουμε στο ξύλο, ας βρίσουμε τον εαυτό μας και ας αυτοχαστουκιστούμε για το κακό που κάναμε τόσα χρόνια στον τόπο μας.

Ας βάλουμε λοιπόν μυαλό κι ας ετοιμαστούμε να χτίσουμε ό,τι επιτρέψαμε τόσο καιρό να γκρεμίζουν... Μπορούμε; Φυσικά ναι! Κι όσοι δεν μπορούν, ας σωπάσουν, για να αφήσουν τους υπόλοιπους να εργαστούν ανεμπόδιστα...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]