Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι ακόμα καιρός… κάντε κάτι έστω και την τελευταία στιγμή


Μας έχουν τρελάνει μειώσεις μισθών, κατάργηση οργανισμών, μειώσεις στις συντάξεις, δεν πάει άλλο μας έχουν φτάσει στο απροχώρητο, ας έρθουν να τα πάρουν όλα, και με τη βοήθεια των τεσσάρων προδοτών.

Ένα να ξέρουν μόνο ότι κάνεις στη ζωή σου το βρίσκεις κακό έκανες κακό θα λάβεις.

Έχουν βάλει την Πατρίδα μας κάτω και την χτυπάνε σαν το χταπόδι, εφόσον δεν κατάφεραν να την κατακτήσουν με τον πόλεμο πάνε να την καταστρέψουν οικονομικά, γιατί ιδιαίτερα την Ελλάδα μας, γιατί έχει αυτά που δεν έχει η χώρα τους.

Βρε κακομοίρηδες δεν έχετε καταλάβει ότι του ΈΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ, και αργά η γρήγορα θα ξυπνήσει και θα πάρει φαλάγγι όλους τους προδότες ,που πάνε να την παραδώσουν χωρίς καμιά ντροπή στους ξένους και τότε να δω που θα πάτε να κρυφτείτε, εφιάλτες υπήρχαν πάντοτε σε αυτή τη χώρα και εξαιτίας τους υπέφερε πολλά.

Μας απείλησε κιόλας ο κ.Παπαδήμου και με παραίτηση, αν αγαπούσε έστω και λίγο το χώμα που πατάει θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα, έστω και τώρα κάντο και άδειασε μας την γωνία, η Ελλάδα δεν χρειάζεται τέτοιους Έλληνες, χρειάζεται ανθρώπους που να την αγαπούν και να την προστατεύουν από κάθε εχθρικό μάτι, κάντε κάτι έστω και τώρα αλλιώς τα ονόματά σας θα γραφτούν στην ιστορία μα μαύρη μελάνι.

Στους Έλληνες βουλευτές απομένει να σταματήσουν την υπογραφή από την κυβέρνηση Παπαδήμου, την περικοπή από τους κατώτερους μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού που ζητάει η τρόικα.

Δεν πρέπει να καμφθούν από την απειλή της τρόικας ότι δεν πρόκειται ούτε ευρώ να δώσει αν δεν συναινέσουν απόλυτα σ' αυτούς τους όρους οι Έλληνες.

Αν οι βουλευτές αντιδράσουν και τα κόμματα της τρικομματικής συνεργασίας, οι Ευρωπαίοι θα αναγκαστούν να πάρουν πίσω την απειλή τους.

Αφού πια είναι πλήρως αποδεκτό από τους ειδικούς ότι η ανταγωνιστικότητα δεν έχει σχέση με τους μισθούς και τα μεροκάματα κυρίως, αλλά με άλλους παραμέτρους της λειτουργίας του συστήματος, δεν είναι λογικό και δίκαιο να μειώνουν τις αποδοχές των εργαζομένων με παρόμοιες δικαιολογίες.

Είναι φανερό ότι η επίθεση ενάντια στο μισθό και το μεροκάματο άλλους σκοπούς εξυπηρετεί μακροπρόθεσμους και άμεσους του διεθνούς κεφαλαίου και των πολιτικών εκπροσώπων τους, που αποβλέπουν στην Ελλάδα. Πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι βουλευτές των συνεργαζομένων στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ότι η υπογραφή τους, η ψήφος τους στο σφαγιασμό των κατώτατων αποδοχών των εργαζομένων, θα σημάνει αργά ή γρήγορα και το δικό τους πολιτικό αφανισμό, με το ανάθεμα των πολιτών να τον συνοδεύει.

Οι εκλογές όπου θα κληθεί ο ελληνικός λαός να πει το δικό του αποφασιστικό λόγο έρχονται και καμιά τρομοκρατική απειλή δεν θα σταματήσει τους πολίτες από την πραγματοποίηση της τιμωρίας των ενόχων πολιτικών κομμάτων για την κρίση και για την αναλγησία τους απέναντι της φτωχολογιάς.

Είναι ακόμα καιρός σήμερα-αύριο, να σταματήσουν τις υπερβολικές απαιτήσεις της τρόικας στις περίφημες «κόκκινες γραμμές». Είναι μπλόφα η δήθεν αμετακίνητη θέση τους και οι απειλές τους.

Ακόμα και ο αρχιεπίσκοπος υπό την επήρεια του δράματος των Ελλήνων πολιτών ανέργων, αστέγων και θυμάτων της πείνας και την πεποίθηση για τις ευθύνες της πολιτικής και όχι μόνο εξουσίας γι' αυτό το χάλι προειδοποίησε για τις επιπτώσεις των μέτρων στην κοινωνική γαλήνη και ηρεμία της χώρας.

Οι πολίτες θα αντιδράσουν, πρόβλεψε ο αρχιεπίσκοπος, με τρόπο που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει...

Το περίεργο πάντως είναι ότι οι δικοί μας εκ των προτέρων θεωρούν ότι δεν έχουν περιθώρια υπεράσπισης αυτών των περίφημων «κόκκινων γραμμών» και ότι είναι μοιραία η αποδοχή κάθε όρου που προβάλλει η τρόικα ως απαράβατου.

Έτσι διαφαίνεται ότι μας έχουν πουλήσει αδιαπραγμάτευτα σχεδόν με τη δικαιολογία της δεινής θέσεις που βρίσκεται η χώρα και της ανάγκης της να πάρει την οικονομική βοήθεια με όποιο τρόπο αυτή δίνεται.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η καρδιά όλων μας χτυπάει στα λόγια αυτής της Ελληνίδας!

    Καταντήσαμε να ακούμε αυτές τις μέρες λόγια συμπάθειας και αλληλεγγύης από τους ξένους, αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτό το εγκληματικό κυβερνητικό σχήμα δεν έχει πει κάτι για αυτά που φορτώνουν στους ώμους μας και για τι θα απογίνει αυτός ο λαός. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πόσους μήνες ακόμα μπορούν να κρατηθούν στην εξουσία! Τέτοιο αχρείο συνάφι δωσίλογων δεν έχει ξαναγίνει σ' αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]