Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κομήτης του Χάλεϊ και η Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία θυμίζει την ιστορία του Έλληνα με τον κομήτη του Χάλεϊ. Το 1910 σχεδόν όλοι προέβλεπαν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου εξ αιτίας του κομήτη που θα έπεφτε πάνω στην γη.

Μόνον ένας Έλληνας δήλωνε ότι: Όχι δεν θα καταστραφεί η γη αφού ο κομήτης θα την προσπεράσει!!!! Πράγμα και το οποίο έγινε.

Στην συνέχεια όλοι έτρεξαν στον «επιστήμονα» αυτό για να τον ρωτήσουν πως το ήξερε, με τι στοιχεία έλεγε αυτά που έλεγε για να λάβουν μια αφοπλιστική απάντηση.

Κοιτάξτε, αν ο κομήτης είχε πέσει πάνω στην γη, σήμερα δεν θα ζούσε κανένας σας για να μου ζητήσει ευθύνες. Τώρα που δεν έπεσε έρχεστε όλοι για να με συγχαρείτε και να μάθετε πως το ήξερα!!!

Έτσι και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Μηταράκης δήλωνε χθες στην πρωινή εκπομπή του MEGA ότι αν είχαν πετύχει τα μέτρα της τρόικας, σήμερα δεν θα μιλούσε κανένας στο κόμμα του! Ενώ τώρα και από το εξωτερικό όλο και περισσότεροι παραδέχονται κάπως ότι έχει δίκαιο η ΝΔ και ότι έχουν «κατοχυρωθεί» οι θέσεις της!!!

Αφοπλιστική ειλικρίνεια, δεν συμφωνείτε;
Δείχνει μια παιδική αθωότητα….

Όμως ο ίδιος και η Συγγρού δεν μπορούν να καταλάβουν κάτι πολύ απλό.

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα τα έκαναν λίμπα, για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη, δύσοσμη λέξη, από το 1974 και μετά, και μάλιστα πολλαπλώς.

Αρχίζοντας με την διόγκωση του κράτους, τις τότε κρατικοποιήσεις, τις πελατειακές σχέσεις με τις προσλήψεις στο δημόσιο δεκάδων και δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, με την αποβιομηχάνιση της χώρας, με το διώξιμο επιχειρήσεων από την χώρα λόγω νομικού πλαισίου, γραφειοκρατίας και για όποιον άλλο λόγο για να καταλήξουμε στην σύγχρονη μάστιγα της φοροδιαφυγής και τελικά στον καρκίνο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

Μήπως θέλετε να γράψουμε και άλλους λόγους…;

Και αφού λοιπόν τα έκαναν λίμπα περιμένουν τώρα να μας σώσουν οι ξένοι, που δυστυχώς για αυτούς πρέπει να το κάνουν εξ ανάγκης. Και μάλιστα να μας σώσουν χωρίς κανένα κόστος για εμάς!!! Τι ωραίοι που είμαστε…

Ο ελληνικός λαός πληρώνει και θα πληρώσει και άλλο για να βάλει μυαλό!
Για να μάθει ποιους πρέπει να εκλέγει.
Για να μάθει ότι με μαύρα λεφτά δεν ζει η χώρα.
Για να μάθει όταν φοροδιαφεύγει ο διπλανός μας, θα πεινάνε κάποιοι άλλοι.

Και η διαδικασία αυτή είναι επίπονη και χρονοβόρα. Ο λύκος μπορεί να αλλάζει προβιά αλλά πάλι λύκος παραμένει…

Και από ότι βλέπουμε και διαβάζουμε μυαλό δεν βάζουμε.

Η κοροϊδία συνεχίζεται και όχι μόνον από πλευράς πολιτικών. Για να μην τους αδικούμε!

Οι συμπολίτες μας τι κάνουν;

Τα στοιχεία για την φοροδιαφυγή στα τουριστικά μέρη φέτος το καλοκαίρι έσπασαν κάθε ρεκόρ! Και δεν μιλάμε για μια ταβέρνα στην κορυφή της Πίνδου, όπου ο ταβερνιάρης είδε έναν πελάτη όλο τον μήνα και δεν εξέδωσε απόδειξη. Μιλάμε για αυτούς που δουλεύουν τρεις μήνες τον χρόνο και κάθονται τους υπόλοιπους εννέα!

Σταμάτησαν τα φακελάκια;

Σταμάτησε η κάθε είδους συναλλαγή κάτω από το τραπέζι;

Δυστυχώς η απάντηση σε όλα είναι ΟΧΙ.

Και ακόμη πιο δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία δεν έχει την λύση για όλα τα προβλήματα.

Και στην κατάσταση που είμαστε χορεύουμε στον ρυθμό που μας παίζουν οι ξένοι «σωτήρες» μας.

Η αντιπολίτευση από την Νέα Δημοκρατία προς το ΠΑΣΟΚ είναι αναποτελεσματική και λανθασμένη και βασίζεται σε μικροκομματικά οφέλη. Αν πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν την χώρα και όχι απλά να έλθουν στην εξουσία πρέπει να κτυπήσουν το ΠΑΣΟΚ στα λάθη του, στις ανικανότητες του, στις καθυστερήσεις, στις διαπιστώσεις που κάνει η τρόϊκα κάθε φορά που έρχεται για έλεγχο και βρίσκει ότι απλά τους κοροϊδεύουν πολλές φορές …

Κυνηγήστε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει κάνει τίποτα για την φοροδιαφυγή, για τις δαπάνες του δημοσίου που έχουν αυξηθεί, για τους άχρηστους οργανισμούς που δεν έχει κλείσει…

Είναι τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ ή που δυστυχώς έκανε ενώ δεν έπρεπε. Και αφήστε τις τρίχες για την αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου!

Φαντάζεται κανένας την κα Μέρκελ και όλους τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες να λένε στην Συγγρού: Ναι θα αλλάξουμε το μνημόνιο κύριε Σαμαρά γιατί είχατε δίκαιο και εμείς άδικο!!!

Δεν το έχουν καταλάβει ακόμη ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ήταν απλά ένας τρόπος κυρίως για να κερδηθεί χρόνος μέχρι να βρεθεί λύση;

Είτε για εμάς, είτε ακόμη χειρότερα, για εκείνους…



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]