Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δικηγόροι στην Πάτρα γιουχάισαν τον Πεταλωτή

  • Άναψαν τα αίματα στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων στην Πάτρα. Τρεις δικηγόροι αποδοκίμασαν έντονα τον Γιώργο Πεταλωτή
Το καλοκαίρι έφυγε και οι υπουργοί της κυβέρνησης άρχισαν και πάλι τις εμφανίσεις τους, συνοδεία αποδοκιμασιών και εντάσεων.

Λίγες ώρες μετά την φραστική επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής έγινε δέκτης ύβρεων, στην Πάτρα, όπου παρέστη στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Όταν ο κ. Πεταλωτής ανέβηκε στο βήμα αποδοκιμάστηκε άγρια και τρεις δικηγόροι από την Θεσσαλονίκη τον διέκοψαν και τον αποκάλεσαν "καραγκιόζη", "δήμιο" και "υφυπουργό της τρόικας".

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονταν για την επιβολή ΦΠΑ 23% στις δικηγορικές πράξεις.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε, ωστόσο, ο κ. Πεταλωτής πριν αρχίσει την ομιλία του έκανε λόγο για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το "σόου τους".

"Τέτοιου είδους συμπεριφορές μας θέλουν καθηλωμένους στο παρελθόν" είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι οι δικηγόροι έχουν δώσει μάχες για να μη φιμώνεται κανένας και να μην εμποδίζεται η λειτουργία των δικηγορικών συλλόγων.




Δηλώσεις Πεταλωτή μετά το γιουχάρισμα by Matsomenos
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτοί που του φώναζαν είναι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην παράταξη "Εναλλακτική Πρωτοβουλία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]