Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νταβούτογλου: Απειλεί με «Σχέδιο Β» τον ΟΗΕ και το Ισραήλ!


Ξιφούλκησε εναντίον «δικαίων και αδίκων» για μια ακόμη φορά ο Νταβούτογλου απειλώντας και πάλι το Ισραήλ, αλλά και τον ΟΗΕ. Η Τουρκία δεν θα δεχτεί καμία παράταση όσον αφορά την έκδοση του πορίσματος του διεθνούς οργανισμού, σχετικά με το επεισόδιο του Μαβί- Μαρμαρά, δήλωσε ο «πολύς» Τούρκος ΥΠΕΞ, καταλήγοντας, ότι η ημερομηνία κατάθεσης του πορίσματος, θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία που η Τουρκία θα περιμένει για να λάβει την επίσημη συγνώμη του Ισραήλ!

Το πόρισμα του ΟΗΕ αναμενόταν να εκδοθεί τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, αλλά το Ισραήλ ζήτησε να καθυστερήσει η έκδοσή του για έξι μήνες. Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ΟΗΕ έχει αποδεχτεί δύο φορές την ισραηλινή πρόταση και έχει αναβάλει την έκδοση του πορίσματος.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε έξι μήνες», δήλωσε ο Νταβότουγλου. «Η ημερομηνία έκδοσης του πορίσματος είναι η τελική ημερομηνία για μας. Θα ακολουθήσουμε το ‘σχέδιο Β’, αν το Ισραήλ δεν απολογηθεί», κατέληξε Νταβούτογλου, απειλώντας ευθέως το Ισραήλ.

Το σχέδιο Β των Τούρκων, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει διπλωματικό πόλεμο κατά του Ισραήλ, σε κάθε δυνατό επίπεδο, ποινικές διώξεις κατά Ισραηλινών στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, διακοπή της… ανύπαρκτης πλέον στρατιωτικής συνεργασίας Ισραήλ – Τουρκίας.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]