Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταρρέει το Χρηματιστήριο - Κάτω από τις 900 μονάδες


Και πάλι κάτω από τις 900 μονάδες το ΧΑ, λόγω του αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Η αγορά αντιδρά έντονα στις ανησυχίες που δημιουργούνται, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί κατά 4% λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα του χρηματιστηρίου, στις 889 μονάδες.

Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, μεγάλες απώλειες καταγράφει το ΤΤ στο -9,3%, η Πειραιώς στο -9% και Εθνική, Eurobank και MIG με πτώση πάνω από 6%.

Και είμαστε πλέον μπροστά σε μεγάλες εξελίξεις... με την κυβέρνηση να σύρεται πλέον από εξελίξεις που άλλοι δημιουργούν...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]